Opcja S319A - zintegrowany uniwersalny pilot
Salut koledzy,
Mam następujące pytanie - nie byłem w stanie nigdzie znaleźć o tym informacji, a mocno mnie to nurtuje. Mój samochód jest wyposażony w lusterko z wyżej wymienioną opcją. Sama opcja działa - nie zwraca błędów, wcześniej zaprogramowane bramy garażowe udało się usunąć (metoda z dwoma skrajnymi przyciskami), natomiast nie jestem w stanie sparować się teraz z pilotem do bramy parkingowej. Tzn. gdy naciskam przycisk na pilocie i lusterku jednocześnie, to nigdy nie dochodzi do momentu, w którym dioda na lusterku powinna "szybko migać". Brama ma zmienny kod, natomiast lusterko nawet nie wykrywa tego pilota - a według instrukcji powinno, żeby była mowa o dalszych krokach.
Tu pojawia się moje pytanie - czy z racji tego, że moje auto jest z USA, to lusterko obsługuje inne częstotliwości i żaden inny pilot z EU nie zadziała, czy to po prostu wina tego konkretnego pilota, bo nie współpracuje z tym z BMW? Nie ma innego numeru części dla lusterek z USA, a po tym próbowałem sprawdzić, czy czymś się ono różni w stosunku do europejskich. Z góry dzięki za odpowiedzi :)