Panowie taki temat , chce kupić e65 / lub e66 chętniej , ale zaraz mi sie dziecko rodzi i mam taki dylemat czy wejdzie mi wózek i jakieś inne gadżety do bagażnika ? Ma ktoś może jakieś doświadczenie , zdjęcia :) będę bardzo wdzięczny , pozdrawiam
Wersja do druku
Panowie taki temat , chce kupić e65 / lub e66 chętniej , ale zaraz mi sie dziecko rodzi i mam taki dylemat czy wejdzie mi wózek i jakieś inne gadżety do bagażnika ? Ma ktoś może jakieś doświadczenie , zdjęcia :) będę bardzo wdzięczny , pozdrawiam
Sam wózek jeżeli jest składany to żaden problem, zostanie jeszcze miejsce na inne gadżety - bagażnik jest duży.
Dwójka dorosłych + jedno dziecko to dla e65 żaden problem nawet przy wyjeździe na urlop z duza ilością sprzętu, a w longu jeszcze więcej.
jak nie ma butli gazowej na wierzchu to bagażnik wystarcza bez problemu.Ja śmigalem nie raz na urlop z żoną córką 12 lat i synkiem rocznym.Wózek po zdjęciu gondoli i złożeniu dołu bez problemy się mieścił.Jeszcze bagaże nasze były.Na dłuższe wyjazdy to zajmowałem kółka od wózka żeby wykorzystać na maxa bagażnik.