Chłopaki czy ktoś się orientuje czy można w E32 zrobić, żeby zamiast świateł mijania w dzień świeciły tylko światła długie w 50% co jest możliwe w E38 ( po co śwecić xsenonem w dzień ) :D
Wersja do druku
Chłopaki czy ktoś się orientuje czy można w E32 zrobić, żeby zamiast świateł mijania w dzień świeciły tylko światła długie w 50% co jest możliwe w E38 ( po co śwecić xsenonem w dzień ) :D
Z LM w e32 chyba nie da się wysterować tego ale spytaj Krzycha 7ka on kiedyś dokładał chyba jakiś moduł do e 38 może leży u niego nie potrzebny bo wiem że potem wysterował to z LCM ;)
Już wysłałem zapytanie :D na PW
to co miylem to samorobka..druciarstwo ktore sie zjaralo..
dzieki sylwkkowi mam tak jak fabryka
ale wiem ze w e38 przed fl modul trzeba zmieniac na poliftowy--wiec chyba w e32 to odpada..
No właśnie się dowiedziałem :( Co do kombinowania na kabelki to hmm wolę jednak już tak jak jest i nie wycinać żadnych kabli i lutować ;)
ja kupilem ten modul na ebay..
po calym dniu szukania kabli do podlaczenia...dzialalo 7 dni..
szkoda kasy ,lepiej pomyslec nad takim modulem ori do swiatel z e38 wersji po fl i jakos podlaczyc przez laptopa,ale to tak tylko powiedzialem...a nawet nie wiem czy to mozliwe..
To nie tak, 7ka. Moduł się zmienia z LM na LCM czyli dla aut bodajże do września 95, potem LCM był już standardem i dało się zakodować dzienne. Niestety, w e32 takiej opcji nie ma....Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
I tutaj sie mylisz czarnuchu ;DCytat:
Zamieszczone przez 7ka
Takze przed liftem (LCM II) da sie wlaczyc swiatla dzienne. Nie da sie tylko przednich kierunkow jako pozycji wlaczyc.
Dziękuję, Sebek ;D
:]
jak widac sie na tym nie znam :P