Hej, może temat nie jest górnolotny ale jestem bardzo ciekawy w jaki sposób montujecie swoje smartfony w E65. Szukam najbardziej ergonomicznego rozwiązania :)
Wersja do druku
Hej, może temat nie jest górnolotny ale jestem bardzo ciekawy w jaki sposób montujecie swoje smartfony w E65. Szukam najbardziej ergonomicznego rozwiązania :)
nie ma większej wiochy jak przyczepiony smart do uchwytu w limuzynie..Jeszcze navi na drugi zaczep i będzie komplet...Wystarczy go wsadzić na stojąco do miejsca na kubki.
Jeśli już naprawdę muszę to trzymam telefon w cupholderze, ale są to sporadyczne sytuacje. A w przyszłości wrzucę sobie navi z Androidem w miejsce oryginalnego ekranu i tyle, bo szkoda mi jakieś cudaczne uchwyty na szybę dawać, to niewygodne, niepraktyczne i nieładne.
Ja mam magnes w nawiewie i blachę pod pokrowcem tel i siedzi tam.
Nawet największe dziury to wytrzymuje
Tak że polecam
Chciałbym uniknąć montowania telefonu na szybie. Jakieś konkretne uchwyty polecacie do kratek? Obecnie mam samsunga S8, w przyszłości nie planuje mieć większego smartfona.
Ja mam uchwyty YANOSIK z media markt po 20 zł szt i mega działają .
Zamówiłem u majfrendów coś takiego:
https://www.aliexpress.com/item/3302...3c904c4dcqrpIW
Czy to działa dobrze i czy wygląda tak jak na zdjęciach nie wiem. Wypowiem się jak dostanę i trochę z tym pojeżdżę. Zamówiłem z ciekawości bo też zawsze trzymam telefon w cupholderze ale czasami przydał by się bliżej oczu.