-
ko³o pasowe n62 4.4
Witam. Zdejmowa³em ostatnio ko³o pasowe i na oko wygl±da super.
Jednak na aucie po prostu telepie. Jakie s± wasze do¶wiadczenia po wymianie czy jest ryzyko ¿e to nie ko³o pasowe wywo³uje drgania tylko co¶ g³êbiej ?
co my¶licie o kole pasowym ze swaga wiem ¿e wszyscy polecaja cotreco które jest 2-3 x dro¿sze.
Wiadomo postaram siê odpaliæ auto bez ko³a pasowego i zobacze czy ma jakie¶ drgania. Próbowa³em te¿ wyginaæ ko³o na aucie ale nie drgnie, tylko wiadomo moze byæ po prostu wygiête bez luzów.
-
Jak co¶ to mam dobre ko³o u¿ywane gdyby Ciê zainteresowa³o ori BMW. Kupi³em bo co¶ piszczalo a to okaza³ siê pasek.
-
Zamów sawaga i obejrzyj go w sklepie bo z tego co widzê na zdjêciach ma on zatarte numeru orygina³u wiêc jako¶æ jak w aso
-
Z tego co czyta³em to raczej corteco sz³o na 1 monta¿ swag wszed³ na rynek od niedawna wiêc szczerze w±tpiê aby mia³ co¶ wspólnego z aso ;]
Zdja³em raz jeszcze ko³o pasowe... i raczej niema bicia pod ko³em. Jest tam szpara oko³o 1mm dooko³a ko³a w ktore wkrêcane jest ko³o pasowe. i na tej szparze bicia brak. Ale ¶ruba ta g³ówna 27mm widaæ nie jest idealnie po ¶rodku, jak my¶licie mo¿e mieæ to negatywny wp³yw ? Nie wiem czy uda mi siê j± odkrêciæ aby spróbowaæ j± ustawiæ w dobrej pozycji