-
Cze¶æ!
Cze¶æ i czo³em!
Jestem nowy, od wielu LAT rozgl±dam siê za sensown± E38...
Moje wzloty i upadki motywacyjne przy zakupie auta doprowadzi³y mnie tutaj. Widzê, ze pojawiaj± siê dyskusje na temat konkretnych egzemplarzy z og³oszeñ. Wiêc mo¿e i mi siê uda uzyskaæ kilka odpowiedzi! :)
Szukam sprawnego, zadbanego auta, najlepiej od Niemca, który p³aka³ jak sprzedawa³. Najchêtniej poliftow± 728i automat/manual, w jasnej skórze :)
Weso³ych ¦wi±t!
-
W I T A M :encouragement:
podrzuæ proszê parê linków do aut które ci siê widz± to pomo¿emy doradzimy co¶
-
Np. to: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#cc4a314bee
Zastanawia mnie jedna (albo i wiêcej:) ) rzecz - rocznik 1997, a lampy od "polifta" (1998?). Niby od marca 1997 do wrze¶nia 1998 (wed³ug katalogów czê¶ci) przewija³y siê ju¿ i takie i takie lampy, ale w±tpliwo¶ci pozostaj± ;)
Czy klima "manualna" te¿ wystêpowa³a w poliftowych wersjach? Silnik "na oko", to 1x Vanos, wiêc raczej przedliftowy, ale tu moja wiedza siê koñczy...
Po ¦wiêtach mam dostaæ VIN od tego auta - mo¿e co¶ rozja¶ni ;)
-
Powiniene¶ zacz±æ temat w innym dziale, ten jest Tylko po to ¿eby siê przywitaæ i przedstawiæ. Co do samochodu to raczej na pewno przód przerobiony, lifty nie mia³y te¿ w progu tego miejsca okr±g³ego na lewarek. Tak wiêc jego bezwypadkowo¶æ jest pod znakiem zapytania, chyba ¿e kto¶ sobie przerobi³ bo taki mia³ kaprys :)
-
I wszystko jasne :) Dziêki za info! I przepraszam za bajzel w temacie do powitañ!
-
Kilka lat? To jakie Ty masz wymagania?:RpS_confused:
-
Tak, kilka lat ;) W miêdzyczasie "nabawi³em" siê innych pojazdów, w tym to najcenniejsze - s³u¿bowe :D
A jak ju¿ jecha³em ogl±daæ "t± jedyn±", to zawsze by³a jaka¶ felerna :) Mo¿na powiedzieæ, ¿e jestem cichym wielbicielem (póki co), a nie psycho-fanem :)