Witam. Mam pytanie, czy kto¶ mi podpowie jak sprawdzić dlaczego nie działa pod¶wietlenie klamek zewnętrznych? Pod¶wietlenie klamek wewnętrznych ¶wieci bez zarzutu. Pozdrawiam!!!!!
Wersja do druku
Witam. Mam pytanie, czy kto¶ mi podpowie jak sprawdzić dlaczego nie działa pod¶wietlenie klamek zewnętrznych? Pod¶wietlenie klamek wewnętrznych ¶wieci bez zarzutu. Pozdrawiam!!!!!
ja nie wiem, za to zastanawiałem się co się stanie jak to co¶, bo ciężko to nazwać żarówk± się przepali :) wymiana pewnie magia już nie mówi±c o tym, że ten żarnik pewnie dostępny będzie tylko w serwisie i to na zamówienie
wymiana to nie magia tylko zdjęcie boczka. Pod nim jest oprawka a w niej żarówka, która ¶wieci na ¶wiatłowód id±cy do klamki. Zarówka też nie kosmiczna. Wymieniałem u koleszki zamawiał w sklepie motoryzacyjnym. Nosił star± na wzór.
Kurde jak to wygl±da bo u mnie tego nie ma...? :/
Będę miał w lecie sporo czasu to sie pobawie w takie rzeczy ...może jaki¶ delikatny neonek
Zrobiłby ktos zdjęcie jak to wyg±da?? gdzie idzie ten ¶wiatłowód??
To nie jesz seria w e38 tylko wyposazenie dodatkowe.Cytat:
Zamieszczone przez RockR
W dziale e38 / zrob to sam / znajdziesz instrukcje jak to samemu zmajstrowac.
thx ;D
Klamki zewnętrzne s± sterowane przez dodatkowy sterownik (w zielonej obudowie, za schowkiem). Może on uległ uszkodzeniu? Poza tym z powodu tego sterownika klamki ¶wiec± tylko w ¶ci¶le okre¶lonych momentach i nie zapalaj± się przy wł±czonym zapłonie.Cytat:
Zamieszczone przez tgracing