-
Wymiana modułu SZL
Witam, mam takie pytanie, mianowicie rozpracowałem w końcu co jest przyczyną nie działającej kierownicy u mnie w aucie, otóż chodzi o moduł SZL, rodzi się tutaj pytanie, czy kupując używany moduł, muszę zwracać uwagę na to aby pochodził on od wersji z podgrzewana kierownicą, tak jak jest u mnie, czy te moduły są wszystkie takie same, lub ewentualnie później to tylko kwestia zakodowania odpowiednich funkcji? z góry dziękuję, pozdrawiam
-
Moduł szl można odratowac przez Winkfpt
Poszukaj był o tym temat
Mi się udało, nie mam teraz czasu szukać ale jest.
-
-
Dziękuję Ci kolego za ten temat, czytałem go wcześniej. Ja niestety nie mam możliwości ani wiedzy żeby zrobić coś takiego, w okolicy również nie ma nikogo takiego, jedynym wyjściem dla mnie jest wymiana modułu na używany, stąd moje pytanie, czy muszę szukać konkretnego modułu powiedzmy z tymi samymi numerami, czy nie ma to żadnego znaczenia od jakiego wyposażenia kupię moduł?
-
I tak będziesz musiał go przekodowac jak zmienisz i zresetować czas systemowy więc i tak musisz się podpiąć pod kompa
Z reguły ktoś kto może przekodowac może też zrobić to co tam pisałem bo ten program jest w pakiecie