Witam wszystkich!
Ostatnimi czasy chodzi mi po g³owie zmiana mojej v8 na v12. My¶lê nad tym powa¿nie dlatego ¿e robiê rocznie mo¿e 1,5-2 ty¶ km. Oczywi¶cie zdajê sobie sprawê z kosztów czê¶ci i spalania, ogólnej eksploatacji. Dla mnie ma to byæ samochód tylko i wy³±cznie na weekendy. Robi³em ju¿ 2 podej¶cia do v12. Jedna by³a w mojej okolicy 91 rok,kolor bronzitbeige do tego br±zowy welur z pamiêci±. Mia³a mieæ 2 lakier zero szpachli, silnik super, skrzynia super. W rzeczywisto¶ci na nadkolach miernik poza skala...(wiem ¿e to by³ samochód za 15 ty¶ i co¶ musia³o byæ, ale z tymi nadkolami to przesada), Silnikiem rzuca³o na boki i co¶ w nim klepa³o, a skrzynia nie wiem bo nawet siê nie przejecha³em. 2. 750il 93 rok wszystko zgodne z vin do tego ksenon i chyba wszystko w elektryce ³±cznie z kolumn± i tyln± kanap±. Nic z tego nie wysz³o, wersja sprzedaj±cego(nie wiem czy prawdziwa) rezygnujê ze sprzeda¿y. Po tym odpu¶ci³em temat, ale kilka dni temu kolega podes³a³ mi to og³oszenie
https://www.olx.pl/oferta/bmw-750-v1...4c28b;promoted Czy kto¶ z Was wie co¶ na temat tego samochodu? Og³oszenie tej 750 pojawia siê chyba 2 raz w odstêpie kilku miesiêcy, na zdjêciach klapa wygl±da jakby by³a malowana, nie wiem dlaczego te lusterka s± czarne, brak zdjêæ wnêtrza. Ogólne opis jak opis ale kolor mi odpowiada i to bardzo, jest oryginalny ksenon jak w mojej.
Pozdrawiam meush