Cze¶æ, dzieñ dobry ! jestem nowy i za³o¿y³em konto bo mam mo¿liwo¶æ po okazyjnej cenie kupiæ 740xd z pe³n± histori±. Problemem z mojego punktu widzenia jest przebieg 284 000km.
Wersja do druku
Cze¶æ, dzieñ dobry ! jestem nowy i za³o¿y³em konto bo mam mo¿liwo¶æ po okazyjnej cenie kupiæ 740xd z pe³n± histori±. Problemem z mojego punktu widzenia jest przebieg 284 000km.
Witamy na forum,
a który rocznik tego auta? Musisz sobie policzyæ, czy cena faktycznie okazyjna. Taki przebieg mo¿e wymusiæ kilka dodatkowych napraw: amortyzatory, wahacze, turbiny, wtryski. Je¿eli w historii auta te rzeczy s± porobione, to przebiegu raczej nie powiniene¶ siê baæ. Na allegro rekordzista 730d mia³ 800k km w 6 lat ;)
Jest taki dzia³:
http://7er.pl/forumdisplay.php/21-Allegro-Ebay-i-inne
i tam za³ó¿ temat, jak chcesz porozmawiaæ o tym egzemplarzu albo innych, które te¿ masz na oku.
Ryzykant z ciebie.Braæ auto z banku,nie znaj±c poprzedniego w³a¶ciciela.Auto mo¿e byæ zajechane i celowo kto¶ nie wykupi³ go od banku po skoñczeniu leazingu.Ale nie koniecznie tak musi byæ.B±æ czujny.
Sta³o siê! podj±³em ryzyko i kupi³em 740xd z 2011 roku z przebiegiem 284 000km. Odebrane z Warszawy, wróci³em na ko³ach to mia³em okazjê sprawdziæ w trasie co i jak. Jestem pod wra¿eniem jak bardzo auto by³o zadbane. Nic nie poniszczone w ¶rodku, z zewn±trz kilka drobnych obcierek. ¯adnych stuków i szumów z zawieszenia i napêdu. Jedyna rzecz do wymiany "na ju¿" to opony. Z trudniejszych rzeczy to ¶wiec±cy ca³y czas Auto-Hold i brak rêcznego oraz nie dzia³aj±ce zamykanie drzwi pasa¿era. Mam nadziejê, ¿e wiêcej tutaj bêdê zagl±daæ z nudów ni¿ z potrzeby znalezienia odpowiedzi na mêcz±ce mnie awarie. Pozdro !
No to gratki.Dawak fotki.Masz zapas cenowy na naprawy,wiêc doprowadzisz j± na tip top.
Wys³ane z mojego SM-G935F przy u¿yciu Tapatalka
Przebieg normalny , nie mo¿na kupiæ za bezcen auta nowego , chyba ¿e w PL :)-¶wie¿o sprowadzone , daj foto i bezawaryjno¶ci .