-
[e38] Witam wszystkich!!
Witam wszystkich! Mam na imie Przemek, jestem nowym uzytkownikiem na tej stronie, mieszkam w okolicach Jeleniej Góry, woj dolnośląskie.
jestem posiadaczem BMW 750 E38 95rok (wsadzony pelny wypas,bordcomputer,czarne skóry,xenon,felgi 19cali itp). wersja orginalnie bogato wyposazona chyba standart w 750
[troche historii] pierwszy mój samochód to BMW E34 2,4 TD 91r
kolejne moje BMW to model E-36 2.0l sport/coupe 92r.
A obecnie jestem w posiadaniu 7-demeczki dlatego jestem z wami :)
ponizej na fotkach przedstawiam moje MONSTRUM :D
-
Witam serdecznie.
No cóż musze Cie zmartwić ale najmłodszy to Ty nie jesteś na pewno, nie wiem czy ktoś jeszcze sie znajdzie młodszy ale ja mam 19 :-P
No tylko, że ja jeżdże e32 ale to chyba nie ma znaczenia :-)
Pozdrawiam,
Marcin
edit//
Fajnie sie błyszczy, też chciałbym e38 :-D
-
Witaj.
Ladna 7. Gratulacje. :)
-
Ja tez mam 20 lat :)
Swoja droga o gustach sie nie dyskutuje , wiec zadam pytanie tylko
Ty robils ten przod czy juz taka kupiles ?
Co do liftingu ? gdzie ty masz cos po liftingu ? :)
Przod stary itd.. z dziwna maska ..
Nakladek progowych nie ma :)
Dziwne 750i ? i musiales wsadzac skore? bordcomputer ? rozumiem ze monitor ..
Prosil by o fotki wnetrza ..
Mam nadzieje ze to nie kolejny joke , jak to juz mialo miejsce ze zdjeciami z wikipedi ...
-
Witam lifting -mocne słowo chyba ,że chodzi o lift наоборот (czyt na odwrót)... A tak ładna e 38
-
witam sąsiada. Ano masz kogoś po sąsiedzku...
Jak by co to wal śmiało: pisz lub przyjedzaj do Legnicy.
A i autko niczego sobie.
Gratulacje !!!
-
witam , pozdrawiam > wydaje mi się że auto jest mi znane i chyba jeździło po Nowej Rudzie i Kłodzku.
-
witam
a ja kojarze auto z allegro..a szczegolnie fele..sa nawet zdjecia u nas twojej 7ki..
-
Witam! Ja tez kojarze z Allegro to auto, dlugo wisiala ale widze ze znalazl sie w koncu nowy wlasciciel. Nie wiem czy to Ty zakladales te opony na tyl ale sa o wiele za wysokie, nie ocieraja o nadkola? Na zdjeciach na Allegro byly normalne:
http://img49.imageshack.us/img49/3858/129642545da6.jpg
Chociaz widze ze nerki tez inne, wiec moze stare zdjecia...
-
Cześć Tervin. Z tym allegro to racja. ja ją też widziałem. Przód auta jest dość kontrowersyjny, ale cieszę się że są ludzie którzy mają róże gusta bo to dodaje uroku naszym autom. A widać że auto jak na ten rok jest zadbane na zewnątrz, także myślę że następna E38 będzie służyła nam wszystkim jeszcze wiele lat swoim widokiem a właścicielowi najbardziej.