-
Dwumas m30b35
Witam.
Potrzebuję Waszej pomocy. W końcu muszę zmierzyć się z moim hałasuj±cym dwumasem. Zastanawiam się nad regeneracj±, ale po wykonaniu kilku telefonów okazało się że warsztaty zajmuj± się tylko dwumasami LUK'a a w m30b35 jest VOITH. Zna kto¶ może warsztat który tak± operację przeprowadzi?? Drug± opcj± jest przej¶cie na jaki¶ jednomas ale nie mogę nic znaleĽć w internecie. Może kto¶ z Was ma jaki¶ zestaw na sprzedaż z którym będzie można w miarę komfortowo podróżować?? Proszę o jakie¶ sugestie.
Pozdrawiam Krzysiek
-
Jako że nie mam szans znaleĽć jednomasy z M30 powiedzcie proszę czy na czym¶ takim da się jeĽdzić w m30b35 oraz czy montaż tego zestawu jest bezproblemowy.
http://allegro.pl/jednomas-m20-m30-m...3.html#thumb/1
Pozdrawiam
-
Ja co prawda mam m30b30, ale na zestawie z m20 jeżdżę 5 lat i dwa razy tarcze sprzęgła zmieniałem, ale to temu, że z ryżu były zrobione :P Zero problemów, skrzynia się nie rozleciała. Na forum pisałem już o tym. Jeszcze bendix w rozruszniku musiałem zmienić. 1 006 209 430 to numer boscha tego bendixa.
-
mam w e34 dwumas w perfekto stanie, bede zmienial na jednomas to moze bedziesz zainteresowany