-
[e32] siema,
witam, mam chęć założyć do swojej e32 stroboskopy to lamp od długich i dzowniłem do gościa z Legnicy i powiedział mi, że tu na forum ktoś udostępni mi SCHEMATY INSTALACJI STROBOSKOPóW takżer zwracam się z prośbą u udostępnienie takich instrukcji pozdrawiam
-
Witka :)
W dobrym dziale zacząłeś ale w średniej tonacji ;D Przedstaw się, coś o autku, może jakieś fotki a potem na pewno się ktoś znajdzie i pomoże Ci w Twoim planie strobo ;)
-
a w sumie rzeczywiście - przepraszam;p no cóż mam dwie e 32 :
e32 730i z '87 zagazowana,ale to jest auto na trase zielona góra -->kraków gdyż co weekend tą trasę pokonuję i w innym wypadku poszedłbym z torbami;p
auto było chyba z podtswowego seryjnego wyposażenia co i tak jest dużo czyli el szyby sach el itp. miałem w niej welury ale cały środek wymieniłem na jasne prawie białe skóry z pełną elektryką z przody(regulacja i grzanie) wszystako pasowało jak ulał, boczki, tunel i spód konsoli. auto stoi na 17' alu BMW
do celów hobbystycznych;p mam 750i z '93 shadow line bez żadnych modyfikacji :) wyposażenie to chyba jest full oprócz jeżdżących kanap z tyłu i bez lodówki.
pozdrawiam
-
Witam - i o fure pytam :D
A tak na marginesie wątpię, czy na tym forum ktoś Ci tak po prostu schemat tej nielegalnej instalacji wystawi ;D
Agentów w okół cała chmara.
-
jesli ktos moze mi pomoc to proszę o wiadomosc na gg 1488951, pozdrawiam i dziekuję
-
-
Witam kolege ;) fajnie jakbyś zapodał jeszcze fotki twoich autek ;D
-
-
-
Witeczka :D I o foteczki prosimy