- poszukiwania - Cze¶æ wszystkim! :)
Cze¶æ wszystkim!
Niestety nie posiadam jeszcze swojej 7, ale robiê wszystko ¿eby tak siê w³asnie sta³o. Aktualnie je¿d¿ê Insigni± Sports Tourer z 2012 roku, silni 2.0 CDTI.
Co 2 osoba powtarza mi, ¿e sam pomys³ zamiany ca³kiem nowego auta na, jak to mówi±, "stary gruchot" jest bez sensu. A co mnie sk³ania ku 7, a dok³adniej E38? Jestem jeszcze m³ody, mam 26 lat, jak dot±d je¼dzi³em Pand±, Peugeotem 206 i aktualnie Insigni±. Wszystkie te auta s± dla mnie nudne, mimo, ¿e Insigni± je¼dzi siê ca³kiem przyjemnie i komfortowo to jakby to powiedzieæ, nie czujê nic do tego auta. Robiê siê coraz starszy i powoli ucieka mi czas, w którym móg³bym mieæ naprawdê fajne auto. Przyjdzie rodzina to bêd± inne wydatki. Dlatego taka, a nie inna decyzja - czas zacz±æ szukaæ E38!
Czemu nie E39 skoro jestem m³ody? Mam 200 cm wzrostu i po prostu chcia³bym mieæ w koñcu auto, w którym naprawdê bêdzie mi wygodnie!
Poszukiwania bêd± dotyczyæ E38 740iA, koniec z ropniakami. Czy siê uda? Zobaczymy, mam nadziejê, ¿e tak :)
Mam nadziejê, ¿e do³±czê do grona posiadaczy E38, a na razie pozostaje mi Wam zazdro¶ciæ i ¿yczyæ mi³ego dnia!
PS. Je¶li i Wy, posiadacze tych samochodów, uwa¿acie ¿e to bez sensu decyzja, to liczê na szczere komentarze. Pozdrawiam!