-
E32 750 il
Witam,
Jestem nowy na forum, chciałbym pokazać wam mój wymarzony od wielu lat samochodzik, jest to E32 750 w wersji LONG, jest niestety uszkodzona, więc projekt odbudowy tego pięknego auta czas rozpocząć. Pozdrawiam wszystkich. Tylko mam jakiś problem z wrzuceniem fotek, może to ogarnę.......
-
Siemanko.
Czekamy na fotkim.Wrzuc na jakis hosting a tu wklej same linik.
-
Hey, w takim razie w linku zdjęcia auta jak zjechało z lawetki:)
http://tufotki.pl/TBcKY
Rocznik 92, przebieg według licznika 220.000, 3 właścicieli od nowości, ostatni od 2002 roku do końca - Pan rocznik 1936, środek bardzo zadbany, karoseria w dobrym stanie, będzie wymagała kosmatyki, przód z racji uszkodzenia do remontu. Silnik odpala bez problemu ale "stuka" - tak jakby popychacz hydrauliczny, jeszcze czekam na ocenę "znawcy tematu", podsumowując - bunia będzie odrestaurowana ale zapewne dużo wody upłynie zanim wyjadę na pierwszy crusing.
Spełnione marzenie z młodzieńczych lat heeeee.
-
Bardzo ładna, nawet pomimo uszkodzeń. Jest tutaj kilku znawców V12 więc na pewno coś doradzą. Jeżeli to nie tajemnica można wiedzieć ile ojro kosztowała?
-
Hey,
Próbowałem mocno targować ale nasi sąsiedzi zza Odry wiedzą co rzadkie i ostatecznie skończyło się na półtora tysiąca euro, sprzedawca tłumaczył wartość rocznymi oponami i sporymi inwestycjami przed unfallem, m.in. regeneracja obu pomp paliwa, mało czy dużo - to się okaże ile trzeba będzie zainwestować w reinkarnację buni, tak czy inaczej wierzę, że warto i dołożę starań aby przywrócić longa do stanu przyzwoitego :)
Rozpoczynam poszukiwania choćby przedniego zderzaka.....
-
Takie auto za 1.5 euro i jeszcze się targowałeś...jakich to czasów dożyliśmy.
Całkiem sympatyczny wóz. Powodzenia w pracach, na forum jest wszystko na temat tych aut, więc miłej lektury.
-
Kuźwa nie zaszczurzone V12 za 1500E, piękna cena! Sam bym ją wziął!
-
No jak chcesz to oddam Ci kase i masz problem z glowy:RpS_biggrin:
-
Witam na forum
Ładny egzemplarz upolowałeś, od prywatnej osoby to inny handel. Uszkodzenia małe, ja bym poszukał elementów w kolorze, może to trochę potrwać ale 181 jest na tyle popularnym kolorem, że coś nie wymagającego malowania się powinno trafić.
-
Auto ładne, uszkodzenia nie są poważne.