-
Końcówki wydechu 760
Chetnie bym zamienił w F02 750 standardowe końcówki na takie z 760 - https://pl.aliexpress.com/item/TIP-F...608.0.0.DncTjK - tylko jak widzę u chinczyków cenę za dyfuzor zderzaka , ktora jest taka jak za końcówki to trochę mnie stopuje.
Ktoś może bawił się w wymianę? Jakoś nie uśmiecha mi się powiększać otwóru w dyfuzorze bo nigdy nie wyjdzie jak ori , a nie wiem czy pod te końcówki z alie.... podejdzie dyfuzor fabryczny z 760. Poza tym to chyba bardzo deficytowy towar bo nigdzie na żadnym portalu aukcyjnym nie jest oferowany .
-
Nie wiem po co bawić się w chińczyki, skoro nowy dyfuzor prosto z ASO w pierwszym lepszym sklepie internetowym kosztuje niecałe 464 zł, a oryginalne końcówki wydechu są po 765 zł...
-
A widzisz , mądrego to i dobrze posłuchać :smile:Dzięki Łukasz :encouragement:
-
Jaro5 zmieniał w swoim 750i na takie z 760i. Zagadaj do niego.
-
Dzięki , Własnie do niego napisałem. Pzdr.
-
Hej,ja brałem wszystko na BMW Store.Łącznie z listewką niklowaną.Ale bez przeróbki u gościa od tłumików nie założysz tego i tak.750 ma mniejszy rozstaw między końcowymi rurami,co wychodzą z tłumika.Więc albo kupujesz orgin.tylne tłumiki z 760i (widziałem że impex miał na sprzedaż) albo bawisz się w powiękrzenie tego rozstawu.Generalnie to te środkowe trzeba trochę do środka.Ja mam założone takie kolanka,przy okazji wywaliłem klapki i jest ok.
-
Problem w tym , że trochę się pośpieszyłem i końcówki kupiłem na aliexpress . Niby podają , że to co oferują jest do założenia bez przeróbek czyli ma być zamiennikiem ori , ale jak to się będzie miało do oryginalnego ( 760) dyfuzora to już zagadka. Jutro zadzonię do bmwstore i zamówię dyfuzor . Jak nie będzie pasował do tych chińskich końcówek to będę myślał co dalej. A jeżeli nie tajemnica to ile płaciłeś za dyfuzor i chrom?
Jaki powód wywalenia klapek?
-
Klapką nigdy nie ufałem a ceny sprawdz.Nie pamiętam poprostu.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
-
Jaro rozumiem, że tłumiki od 760 są wymiarowo takie jak 750 ?
-
Myśle że tak,ale nie wiem tego na 100%