...............
Wersja do druku
...............
Tylko w Polsce to jest możliwe :] Ciekawe czy przeprowadza jakieś dotakowe testy w UMiW czy zatuszują sprawę i zaczną z nich normalnie korzystać i robić nas w bambusa aż ktoś się wkurzy, nie przyjmie mandatu, policja skieruje sprawę do sądu (gdzie kierowca oczywiście przegra) i w końcu po kilku latach szwędania się po naszym wspaniałym wymiarze sprawiedliwości wyląduje w Trybunale i zrobią z tym porządek
Otwartym pozostaje pytanie, w jaki sposób radar Iskra przeszedł testy w Głównym Urzędzie Miar i w jak otrzymał legalizację. raczej kto komu i ile dali w lape ze to przeszlo. norma w polsce
Było juz dzisaj na s/b ;D
Przeszło normalnie bo nikt przy zdrowych zmysłach nie wpadnie na to, że klima może mieć wpływ na wynik pomiaru :evil:Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Jak mnie ktoś zlapie na iskrę to słusznie czy nie słusznie i tak nie przyjme mndatu :P A stronę mam juz zapisana na dysku :D
radoshb i co chcesz tym osiagnac? do kwoty mandatu dolicza ci koszta sadowe i nawet jak sie bedziesz odwolywal to i tak bedziesz musial zaplacic bo (pseudo) prawo nie jest po naszej stronie.
Zaryzykuje! :)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Jak mnie zatrzymają na ten rader to poproszę o wykonanie jeszcze jednego pomiaru na mój stojący samochód i poproszę o wyjaśnienie :>
I wtedy właśnie dodatkowo to nagramy jako dowód :]Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Niezle. Nowe cuda techniki jak widac nie sa do konca dopracowane.
I kolejny artykuł na temat żałosnego wynalazku ISKRA :razz:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...y-film,1284171