-
Program BMW SSS v32
witam, pytanie do znawców tematu mam działającą INPE i DIS kabel od Deltatronic (na prawde polecam) wtyczka okrągła pod RS232 bezpośrednio jak wspominam DIS i inpa smiga z e36 95rok i e38 98rok z elektroniką juz po zmianach, postanowiłem odpalić SSS wersja v32 pobrałem gotową maszynę wirtualną program uruchomiony kabel wykrywa ale podczas połączenia z e36 i e38 woła o głowice icom w programie jest OPS i nie mogę tego zmienić dwa dni nad tym siedziałem szukam w necie w Polsce i za granicą i nic nie wychodzi może ktoś coś ? komuś sie udało ?
-
To się zabrales za zabytki diagnostyki
Pobierz ista d skopiuj na dysk i zapomnij o reszcie
Do kodowania i programowania BMW standard tools wystarczy w zupełności
Kto się teraz bawi z wirtualna maszyna
-
SSS łatwo można aktualizować sterowniki jak również wymieniać, ista z tym jeszcze sie nie bawiłem ale z tego co czytam to warto wiec spróbuje może masz racje
-
Ista d diagnostyka
Ista p programowanie
Ale p to już najlepiej z icom się bawić
BMW standard tools jest ok i są do tego najnowsze daten więc wystarczy Ci zwykly interfejs i możesz się bawić
Ista d też na zwykłym będzie działać
-
zasysam iste P ful 50 gb hehe czas pamięci brakuje :/ spróbuje sie z tym pobawić mam sporo sterowników na stole zanim cos ruszę w moim e38 testuje na złomkach jeszcze niczego nie uwaliłem :D tak wiec zobaczymy standard tools mam ncs to wszystko opanowane
-
Ista p to nie jest prosta sprawa i lepiej się nie bawić
Ista d w zupełności wystarczy do diagnostyki
Do tego wszystko po polsku
Zajmuje tylko 20gb
-
-
Są polskie sq-lite a tak to pobierasz z chomika rheingold inaczej ista d i się cieszysz
Poczytaj temat BMW Rheingold na forum bmw-klub.pl tam jest wszystko ;)