-
maglownica
Witam, poszukuję przekładni kierowniczej/maglownicy do swojej 730d, czy z anglika i benzyny będzie ok? mam servo u siebie. Jeśli angielska i benzynowa maglownica nie pasuje, to ma ktoś może na sprzedaż taką, która będzie w 100% dobra? zależy mi na tym, aby była na samochodzie, coby można było sprawdzić czy jest bez luzów.
dzięki, pozdrawiam
-
Lepiej zrób regenerację przekladni, kupisz używke będziesz cieszył się tydzień poczym zobaczysz że gdzieś puszcza. Sam to przechodziłem. Skończyło się u mnie na regeneracji- koszt 550zl i regeneracja pompy 300zl, wszystko działa jak powinno.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
-
A można wiedzieć gdzie regenerowałeś?
-
Na ul.popularnej ale nie polecam
-
Chciałem regenerować lecz wyczytałem dużo negatywnych opinii o tym zabiegu, a mam szansę kupić maglownicę, która jest na samochodzie i mogę ją sprawdzić, tyle, że to anglik i benzyna, więc kwestia tego czy podpasuje
-
U mnie pierwszym popełniony błędem był tamten warsztat. Myślałem że wyjmuja oni przekładnie i regenerują na miejscu. Niestety tak nie było, wysyłają przekładnie do łodzi bo tam mają serwis, a oni są tylko od montowania.
-
Ale skasowali Ci luz? Bo słyszałem że nie ma części tylko trzeba je dorabiać
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
-
Ogólnie skasowali tylko była tak skręcone ze nie dało się skręcić kierownica. Odstawiłam później samochód do znajomego i znim udało się doprowadzić wszystko do ładu
-
Czyli dokręcili tylko śrubę. Problem znaleźć kogoś kto zrobi to jak powinien
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
-
Z nimi był problem taki ze przekladnia była zdejmowania na parowcowa, a na regenerację wysyłają do łodzi