-
Witam wszystkich
Witam, mam na imię Wojciech i pochodzę z Łodzi, nie mam jeszcze BMW ale zamierzam zakupić jeden z tych zacnych pojazdów jakimi są siódemki. Dotychczas poruszałem się mercedesami i właśnie noszę się z zamiarem zmiany marki na BMW z ciekawości, dlatego chciałbym was poprosić o radę jaki pojazd zakupić.
W grę wchodzą E38 z końca produkcji lub E65 kwota jaka dysponuję to ok.90000zł
Pojemność jak i to czy diesel czy benzyna właściwie nie mają znaczenia bo zwykle spokojnie jeżdżę.
Doradźcie mi jaka wersja i z jakim silnikiem jest najlepsza/najmniej awaryjna, jaki model wybrać bo nie ukrywam, ze E38 mimo już swoich lat jest faworytem jeśli chodzi o wygląd, a przy dobrym egzemplarzu wiek nie ma takiego znaczenia.
Pomóżcie bo mnogość opinii w internecie jakie czytam powoduje, że właściwie nie wiem nic na temat BMW :/
-
Witam serdecznie. Myślę, że studiując nasze forum znajdziesz odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie.
Pozdrawiam serdecznie i czekam za fotkami nowego nabytku(pewnie nie tylko Ja) :cool:
-
Witam ;) za taka kwotę to możesz zakupic e-38 z końca produkcji, a silnik od 2,5tds do 4,0 disel, lub od 2,8 benzyna do 6.0 Alpiny ;D ;D ;D , masz w czym wybierac, nawet w indywidualu ;D może byc wersja krótka lub long ;D ;D ;D
Powodzenia w szukaniu :D
-
witam
Bmw e38. Silnik 4.4 v8 lub 5.4 v12.
-
-
Witam i powodzenia w poszukiwanaich :D
-
W I T A M :D
życze udanych poszukiwań
jesli zas idzie o silniki to polecam 2,5 diesel oraz 2,8 4,4 i 5,4 benzin
powodzenia
-
Witam :D Polecam kupić e38 750iL moim zdaniem najlepszy silnik :cool:
-
witaj to masz dylemat ale ja bym brał e38 z końca produkcji :)
-
Witam
Za taką kasę może być piękne e38. Jeśli pojemność silnika nie ma dla Ciebie znaczenia to dobrze bo najważniejszy jest stan auta. Szukaj spokojnie i czekamy na efekty ;)