Witam.
Mógł by ktoś wrzucić zdjęcie jak wygląda podświetlenie klamek? U mnie klamki nie świecą, szukam na necie i nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wersja do druku
Witam.
Mógł by ktoś wrzucić zdjęcie jak wygląda podświetlenie klamek? U mnie klamki nie świecą, szukam na necie i nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
Wyjmij klamke tak jak na tym filmiku
https://youtu.be/UjkK8yjwXDI
I wszystko bedzie widac.
Dzieki,
Ale chodziło mi o to jaki jest efekt świecenia
Slaby :) dioda jest skierowana rownolegle do ziemi wiec niczego nie oswietla. Jak by swiecila do ziemi to by efekt byl lepszy.
Maestro nie rozumiem
U mnie świeci - fakt to jest świecenie umowne, ale czy skierowane do Ziemi równolegle czy do Ziemi - jak piszesz to i tak moc tych diód jest znikoma i prostopadłość, czy
Podłość ich zaprojektowania nie dadzą rezultatu , tak skromnie myślę, a może latareczką ze schowka poświecić też ze znikomym światłem ? Ale wtedy równolegle do horyzontu.
A mógł by ktoś wrzucić zdjęcie jak one świecą? [emoji6]
Wiecie może jaki moduł odpowiada za podświetlenie klamek? Może mam ta opcje wyłączona w module? Przeglądałem ostatnio wszystkie moduły ncs i wydaje mi sie ze będzie to power module(on chyba odpowiada tez za podświetlenie wnętrza), ale nigdzie nie umiałem znaleźć opcji podświetlenia klamek
Przeszukaj CAS
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka