https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#xtor=SEC-8
Wersja do druku
Piękne auto. Szkoda że przebieg podany w milach morskich:)(pije do stanu foteli i kierownicy).
Potwierdzam. Jest wysiedziane dość mocno, zwłaszcza tylna kanapa. Wyposażenie mocno ponad standardowe.
Co masz na myśli mówiąc "wyposażenie mocno ponad standardowe " ?
Prawa strona lakier nie trzyma linii.Na bank lakierowana,lewa strona też nijaka.Jak to na fotkach widać,to strach jak to na żywo wygląda.Fotele wydarte,a wyposażenie....bida.Nawet rolet tylnych brak.
Panowie ,przecież widać cenę w ogłoszeniu. Tu nie ma co liczyć na dobry egzemplarz w takiej kasie. Jak ktoś się łudzi to już ma problem a co dopiero jak ją kupi....strach pomyśleć.
Ile handlarz za nią dał Niemcowi 3-3,5 tys ojro ???? Bądźmy poważni.
A ktoś miał okazję to auto oglądać osobiście? Myślę że gdyby kolega handlarz zapodał cenę zaporową od razu inne by były opinie.
* ogrzewanie postojowe (rzadkość w benzynie)
* Comfort Access (rzadkość w przedlifcie)
* Volleder Club (nie wiem, czy to jest lepsze od Nasca, czy gorsze)
* EDC + DD
* TV
* Logic7
* Soft-close
* Czarna podsufitka
* Shadow line
* Masaże z przodu (częściej jest wentylacja bez masaży)
Ja nie mam żadnej z tych opcji, poza soft-close, który dołożyłem. Tak naprawdę do fulla mu niewiele brakuje: jeżdżąca kanapa, roletki, lodówka, podwójne szyby. Ma najważniejsze funkcje (głównie chodzi mi o DD i EDC) jakie powinna mieć E65, żeby naprawdę komfortowo się poruszać.
auto na blachach z Hamburga.. tam kupe turasów i innych takich....
Ta skora jest milsza w dotyku.
A jeśli nawet była przelakierowana to co? 14lat ma już taka kalapita i otarcia czy szkody parkingowe to normalna rzecz... tym bardziej jeśli by to była totalna igła to nawet Turek by wiedział ile za nią brac:peace:
30k to uczciwa cena za przedlifta