-
Pytanie
Witam. Rozładował mi sie akumulator i przy podłaczaniu i próbie odpalenia na kablach żle podłaczołem je, pomyliłem plus z minusem:( Po założeniu nowego akumulatoa nie chce odpalić, pytanie co mogło sie zespsuć, jakiś przekaźnik?? prosze o podpowiedż i gdzie on sie znajduje, pozdrawiam
-
Zacznij od bezpieczników [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Jest juz ciemno ale bezpiecziki na pierwszy rzut oka sa dobre ...na desce rozdzielczej tez wszystko swieci, moze rozusznik mogł sie zapsuc przez takie cos??
-
-
Tak wszystko normalnie niby jest, może jest jakis przekaznik odpowiedzialny za zapłon ?? Jutro dokładnie sprawdze wszystkie bezpieczniki:)
-
Bezpieczniki wszystkie ok ale silnik nie kreci jednak, wiec co to może byc??
-
Podlaczenie komputer może jakiś błąd wyskoczył i będzie wskazówka gdzie dalej badać.
-
Przepraszam wprowadzilem w blad, teraz sprawdzilem miernikiem i okazalo sie ze okolo 18 jest zlych, wymienilem i nadal nie ma tam pradu:/ praktycznie wszystkie z 2 i 3 rzedu...prosze o podpowidz
-
Jest jeszcze porcja bezpieczników nad akumulatorem w dwóch miejscach, i troszkę na podłodze pod dywanem albo kierowcy albo pasażera.
-
podłącze się z pytaniem o elektryke , od czego jest biała kostką w tunerze tv, bo jak ja wepne to mi momentalnie akumulator rozładowuje ?