Witam ostatnio używałem wycieraczek VALEO ale nie jestem zadowolony (śmieszne mają spojlery na to wszystko) jakie polecacie ??
Bosha ??
JAPANPARTS ??
4MAX ??
SWF ??
TRICO ??
Wersja do druku
Witam ostatnio używałem wycieraczek VALEO ale nie jestem zadowolony (śmieszne mają spojlery na to wszystko) jakie polecacie ??
Bosha ??
JAPANPARTS ??
4MAX ??
SWF ??
TRICO ??
4MAX????????????? BEZ JAJ!!!
DOBRE I TANIE?
Alca
http://www.av-car.com/img/wyc_alca.jpg
ja zawsze bralem bosha do kazdego auta
A ja zawsze Champion. Byłem i jestem z nich naprawdę bardzo zadowolony... Robią takie rzeczy że hej!!!!!!! :hah: :hah: :hah: :hah:
A ja ostatnio juz drugi raz kupilem na BP - uniwersalne piora gumowe - do wsuwania - do starych wycieraczek.
Myslalem ze bedzie lipa - a sa rewelacyjne - wymiana trwa ok. 2 minut - nie trzeba sciagac wycieraczek !
Produkt holenderski - nie pamietam nazwy - cena - 12 PLN :D
Champion sa rewelacyjne. Wlasnie zamontowalem - komplet ok 70 zl.
Cytat:
Zamieszczone przez Marcin978
No powiem Ci że w supermarketach to nawet do e38 boscha ciężko znaleść. Ja Championa na zamówienie biorę.
Ja kupiłem w sklepie autoryzowanym org BMW za 189 zeta (podobno w promocji :roll: ) bo stare po niemcu to sparciałą gume miały i jak odpaliłem je to się rozpadły w drobny mak :D
a ja juz na tyle sie denerwowalem przy wycieraczkach, ze na koniec kupilem znowu oryginalne (bosch w sumie) a co roku kupuje w bmw tylko same gumy i juz po nerwach. piora zostaja wymieniam same gumy koszt 20 euro
Ja też używam championów i jestem zadowlony.