Witam Chciałbym W Swojej e38 740 Zmienić Dzwięk na Bardziej "agresywny" ma Ktoś Z Takim Tematem do czynienia Co Najlepiej Zrobić,Gdzie,Kupić C:baby:o Wymienić
Wersja do druku
Witam Chciałbym W Swojej e38 740 Zmienić Dzwięk na Bardziej "agresywny" ma Ktoś Z Takim Tematem do czynienia Co Najlepiej Zrobić,Gdzie,Kupić C:baby:o Wymienić
oglądałem cena zaporowa jak dla mnie coś takiego podejrzewam że mi chłopaki moje na warsztacie zrobią
Jeżeli chcesz robić po kosztach wywal końcowe i wstaw rurki. Powrót do serii łatwy. Jeżeli za głośno, to w V-ce największy wpływ na brzmienie ma rezonator. Ewentualnie Rezonator i końcowe można wstawić od v12 będzie ciut głośniej
jak wywale końcowe to bedzie bardzo głośno mam 2 dzieci jedno jezdzi w słuchawkach ale drugie zamałe bo bym trak zrobił , katalizatorów niewytne może ktos podsunie pomysł
Jak masz dzieci to optymalnym rozwiązaniem sa klapy w tłumikach regulowane pilotem. Ale koszt trochę większy niż te puszki z allegro
nie prawda wycięcie końcowych wcale nie jest takie głośne w środku
Wycięcie brzmi dziadowo i przy 80 oc***ejesz. Trzeba otworzyć puchy końcowe i wywalić ślimaki zaspawać wstawić jakieś nierdzewki i będzie lala.