-
No Siemanko :)
Witam Forumowiczów :)
Jestem Dawid i od Marca jestem szczęśliwym posiadaczem e38 735iA 2000r w kolorku titansilber :) Forum przeglądam od jeszcze dłuższego czasu, lecz postanowiłem ze dobrze by było sie wkońcu przywitać ;) z chęcią dalej bede czerpał wiedze z forum, oraz chętnie podziele się swoją :)
Pozdrawiam !
-
Witam może coś więcej o aucie i jakieś zdjęcia
-
zdjęcia będą niebawem, jak ogarnę jakiś sensowny aparat. a o autku to zabardzo nie wiem co więcej napisać :) Auto w kraju od 2013 a w moim posiadaniu od początku 2016, przebieg aktualny ok. 272tyś. i sądze ze jest prawdziwy, opierając sie na książeczce serwisowej auta i instalacji gazowej (ktora zostala zalozona rowniez pod koniec 2013 przez poprzedniego właściciela przy przebiegu 230tys). Jeśli chodzi o wyposażenie- rodzynków nie ma (jeszcze :D) ale najgorzej też nie jest, (mi osobiscie doskwiera jedynie brak foteli w prądzie oraz ich pamięci).
-
Witam na forum. Manualne stolki hmmm - dzialaj z modem i zapodaj komforty w pradzie. Roznica kolosalna.
Pzdr.
-
-
-
Właśnie taką zmiane mam w planach :) kiedy? ciężko powiedzieć, są rzeczy ważne i ważniejsze, czyli w moim przypadku usuwanie sladów upływu czasu od strony technicznej, oraz obowiązkowo coś pomyśleć z nagłośnieniem, bo basu jest tyle co nic, troche sie rozczarowałem pod tym względem, mysle ze nawet jak na podstawową wersje nagłośnienia powinno grać to ciut lepiej, bo teraz aż mdli... ;/
Pozdrawiam :)