-
Springi w x-drive f01
Witam zacne grono.Czy coś ktoś co kolwiek wie,jak to jest w x-drive 750i.Chcialem troche posadzić niunie na dół,ale tak w granicach przyzwoitości.Obecnie wchodzą mi 3 palce między opone a nadkole.Ok.4 cm.chcialem na dół.Tylko pytanie,czy x-drive to zniesie i co z amorami.Mam edc bez miechów.
-
A dlaczego zmiana sprężyn miałaby wpłynąć jakkolwiek negatywnie na x-drive'a? Pytam bo się zastanawiam i mam zagadkę
-
Inne są przednie amory i tak sam nie wiem.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
-
i już siedze w temacie i siedze.I NIC.Eibach nie dostępny a jest tylko HR.Miałem kiedyś to w e38 i było ok.Ale tylko jest dostępne -40 przód i tył...
-
Za sprężynami to siedzisz w necie a olej do motora to ja Ci muszę sprawdzać :madgrin::madgrin::madgrin::whistle:
-
Tu chyba się poddam.Myśle i myśle.Jedyne springi do mojego auta to H.R. Marka ok tylko że dostępne są tylko -40. To nie dla mnie...Często latam z rodzinką na wypady i nie mam zamiaru się męczyć patrząc na drogę.Tak to pakuje w sumie 4 osoby i lece na narty czy nad bałtyk.Zero stresa że urwe coś.Na glebie już sie nalatałem,tak wiec zostaje na orgin.Koniec kropka.
-
Jaro, przecież 4cm to żadna roznica w jeździe. Jak masz -20cm to już faktycznie męczy samo patrzenie na drogę, ale bez przesady :) wsadzałbym bez zastanowienia, nie stracisz spokoju.
-
-40 w F01 to coś jak -20 w E32, zmiana tylko optyczna.
-
Kurde i znowu mol w głowie
-
Napisz do FuBu, bo wydaje mi się, że on w swojej eFce wkładał jakieś sprężyny. A jak nie to po prostu będziesz musiał sam przecierać szlaki ;)