Cześć,
chciałbym zaczerpnąć opinii na temat tego systemu. Przydatny / Nieprzydatny. Czy awaryjny?
pozdrawiam
Bartek
Wersja do druku
Cześć,
chciałbym zaczerpnąć opinii na temat tego systemu. Przydatny / Nieprzydatny. Czy awaryjny?
pozdrawiam
Bartek
Kolega miał w f01.Plusem jest łatwość parkowania / manewrowania.Jak byś to robił serią 3.W trasie specjalnych różnic nie widziałem.Minusem będzie pewnie koszt naprawy takiego zawieszenia.
faktycznie manewruje sie tym autem jak seria 3. dodatkowo to jest w pakiecie chyba z kierownica "bardziej" skrecajaca ;) w zaleznosci od predkosci i to jest rowniez super aczkolwiek jak czasem jade 5ka zony (bez tego systemu) to na skrzyzowaniach przy skrecaniu mam ciagle problem z "niedokrecona" kierownica (przyzwyczajenie).
te kola skrecaja w przeciwnym kierunku przy malej predkosci (manewrowanie) i w ta sama strone co przednie przy wiekszych predkosciach (cos kolo 50kmh) takze przy mocnych zakretach auto idzie jak przyklejone (zwlaszcza jak jeszcze aktywne stabilizatory sa).
z kosztem nie ma dramatu bo ten silownik elektryczny pod tylna belka kosztuje w BMW troszke ponad 5k. u mnie juz 170kkm i na razie ok. drozsze sa za to aktywne stabilizatory - po 6500.
Ok, dzięki za opinie :)