-
Witam bo szukam
Cześć
Zarejestrowałem się tutaj bo zakochałem się w 7 i po osiągnięciu dojrzałego wieku :) postanowiłem nabyć jakąś do kochania.
Jako że jestem człowiekiem uporządkowanym rozpoczynam od czytania wszystkiego aby się ponauczać.
Tak więc dzień dobry.
Jestem z Warszawy.
Defu
P.S. a czego szukam:
E38 lub E32 w stanie do kochania:)
silnik - duża rzędówka lub chętniej v8, fajnie w automacie ale manual od biedy też może być
wnętrze skóra(koniecznie) i najlepiej jasna i lubię drewienka.
ważne - brak rdzy (o ile jeszcze to możliwe)
Przebieg - taki jak licznik wskazuje :)
cena - rozsądna
Gdybyście mieli coś do polecenia to zachęcam
-
A przy okazji to co trzeba zrobić aby móc przeglądać dział "sprzedam" - bo nie mogę zobaczyć żadnego ogłoszenia?
-
Witam powodzenia w szukaniu.
Dział sprzedam jak masz bodajże 20 postow.
-
Czyli co - mam pisać posty o niczym? (o rzeczach ciekawych będę pisał jak już coś kupie - ale żeby cos kupić to muszę nabić 20 postów o dupie maryni)?
dziwna ta zasada.
a może jest jakiś dział gdzie można nabić 20 postów?
-
To dawaj - tu pogadamy :D
-
-
Siemanko, jaki posiadasz budżet na to auto?
-
Co do budżetu - plan jest taki aby kupić tanio jakąś sztukę i więcej włożyć w jej dopieszczanie - ale do tego potrzebna jest zdrowa baza.
ale co do konkretnej kwoty na zakup - nie jestem w stanie określić opcje są dwie:
- kupić tanio i włożyć w dopieszczanie
- kupić drogo (bo niby super sztuka) i włożyć trochę mniej
oczywiście jest jeszcze 3 opcja czyli najgorsza - kupić drogo jakąś super sztukę i włożyć jeszcze więcej bo się okaże mina - ale mam nadzieję tej uniknąć
i tym sposobem mam już 5 postów - zostało jeszcze 15 - ciężko będzie.
o czym by tu jeszcze napisać......................
-
Niestety w Polsce ciężko trafic mozna za 8 tys wyrwać nie głupi egzemplarz a mozna za 25 władowac się na minę ja za swoją dałem 9300zl juz mnie kosztuje około 24 miałem sprzedawać ale jednak zostanie u mnie na długo.
-
To bedzie twoj pierwszy samochod?? Czy pierwsze Bmw?