-
Geometria katowice
Ktoś może polecić gdzie w Katowicach najlepiej zrobią Geometrię ? Zawsze jeździłem do Dudy, ale ostatnio dużo słyszę że najlepiej robić na 3D to raz a dwa pod obciążeniem !? Więc zastanawiam się nad innym miejscem. Chociaż czy ma to sens to też pewny nie jestem !?
-
Ja robiłem taką u Sikory w Mysłowicach. Zrobili super. Autko jedzie jak po sznurku.
-
-
Wtedy była promocja, ale normalnie coś koło 1200. I sorry, nie w Mysłowicach tylko w Mikołowie :)
-
Myślę, że równie dobry, a znacznie tańszy jest fachowiec w Wodzisławiu Śląskim
Może trzeba nadrobić drogi, ale z tego co słyszałem poprawiał geometrię po niejednym ASO.
Nazywa się Wiesław Polnik 601-401-072
Sam byłem u Niego z Mitsubishi Lancer 2010rok. W ASO twierdzili, że wszystko jest w porządku, ale auto zachowywało się niepewnie. Po wizycie u Wieśka problem zniknął
Za geometrię wziął 200zł jak dobrze pamiętam.
-
Łooo, 1200zł??? To co oni tam robili - naciągali karoserię?
Mi diagnosta powiedział, że BWM powinno się ustawiać tylko i wyłącznie pod obciążeniem i zawsze ustawiać wszystkie 4 koła (przynejmniej sprawdzić). Ja za ustawienie na Hunterze zapłaciłem 100zł.
-
Łooo, 1200zł??? To co oni tam robili - naciągali karoserię?
Mi diagnosta powiedział, że BWM powinno się ustawiać tylko i wyłącznie pod obciążeniem i zawsze ustawiać wszystkie 4 koła (przynejmniej sprawdzić). Ja za ustawienie na Hunterze zapłaciłem 100zł.
-
Ja zapłaciłem zdaje się 600 w promocji :) Wszystkie koła właśnie. Nawet dali wykres i pewnie dlatego tak drogo...drukarka, papier, tusz...to kosztuje :D
-
-
Zgorzelec, pełna geometria 4 kol pod obciążeniem + sprawdzenie zawieszenia + wykresy (na Hunter´ze) - 150 zł.
Myślę ze ważniejszy od maszyny / metody jest tutaj doświadczony technik / mechanik który się tym zajmuje.