uszkodzone lusterko, jak dobrać zamiennik?
Witam wszystkich, szukałem na forum ale nie udało mi się znaleźć konkretnie tego jak mam szukać lusterka zewnętrznego pod dane auto (tzn. ile ma mieć pinów) i nie ukrywam, że chciałbym dobrać też kolor obudowy... natomiast najbardziej zależy mi na sprawnym mechanicznie i pasującym do mojego egzemplarza. Lusterko ma uszkodzony mechanizm składania, zostało uderzone na parkingu i jest takie "luźne". Boje się, żeby mi gdzieś nie odpadło na trasie jak będę się mijał z ciężarówką np. Czy ilość tych pinów zależy od wyposażenia? Czy lusterko w wersji poliftowej różni się czymś od przedlifta?
Musisz kupić całe lusterko 13 pionowe jeżeli fotochromatyczny wkład masz cały to możesz kupić bez wkładu będzie taniej. Obudowę jeżeli nie jest uszkodzona tez możesz przełożyć od swojego a jeżeli nie to kod koloru masz pod maska i szukaj według kodu koloru. Napisz do lysy106 moze mieć jakieś lusterka na stanie.
13 pinow to wtedy masz składane i wkład fotochromatyczny. Nie widziałem 15 pinowych moze nie w e65. 7 pinów to zwykle z pamięciami ale nie składane elektrycznie.