witam wszystkich tego mi wlansie w sieci brakowalo polskiego forum o bmw serii 7 super pomysla gratuluje tak 3mac niestety jeszcze nie posiadam 7er ale niedlugo to sie zmieni wiec bede juz pelnoprawnym uzytkownikiem forum pozdrawiam forumowiczow
Wersja do druku
witam wszystkich tego mi wlansie w sieci brakowalo polskiego forum o bmw serii 7 super pomysla gratuluje tak 3mac niestety jeszcze nie posiadam 7er ale niedlugo to sie zmieni wiec bede juz pelnoprawnym uzytkownikiem forum pozdrawiam forumowiczow
witam , pozdrawiam
Rowniez witam i pozdrawiam :-D
I ja sie dolaczam z powitaniem i pozdrowieniami :-)
witam pozdrawiam i życze trafnego wyboru
dzieki za powitanie naprawde czuje sie nie jak na forum z ktorego moge sie dowiedziec jakis rad czy wyczytac osiagi ale jak w jakiejs rodzinie czy cos w tym stylu naprawde super atmosfera na forum
i tak naprawde chyba o to chodzi :)
Witaj Marcin1069 :mrgreen: :mrgreen: A co chcesz kupić motor.. rocznik???
Juz by chcial wcisnac swoje no co za ludziska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
myslalem nadCytat:
Zamieszczone przez Kronos
silnik : M62B44 4.4 L (4398 cc/268 in3) 210 kW (282 hp) @ 5700 420 N·m
skrzynia: S6S420G 6 - cio stopniowa manualna
najlepiej czarna z bezowymi skorami ( ale najwazniejszy stan wiec sie okaze w praniu )
a co do rocznika to jak kaska bedzie to im mlodsza narazie to plany bo rozkrecam cos i wydalem sprora czesc pieniedzy troche pozyczylem wiec nie zrealizuje jeszcze mojego marzenia ale spokojnie moge poczekac nic mi sie nie stanie mam forum :mrgreen: