-
gadżety klubowe
Witam ze sprawdzonych zródeł wiem że na obecną chwilę nie ma ramek naklejek itd forumowych i tutaj moje pytanie i prośba czy ktos posiada fotki z projektów które kiedyś były na forum i czy koledzy którzy mają ologowane autko w naklejki klubowe moga pokazać fotki jak mają to zrobione-chodzi mi o to że chciałbym oznaczyć autko ale nie chcę czegoś popsuć co kiedyś było zrobione dobrze,z uwagi na to że mam dostęp do firmy która okleja autka każde foto i propozycje mile widziane i postaram się po otrzymaniu zdjęć przedstawić foto pogladowe.
-
Dawno juz o tym pisalem ze kaszanka ze tak prestizowe forum nie ma gadzetow klubowych , czy chociaz naklejek ....., miejskie kluby maja nawet takie cos....
-
Dzisiaj to nie problem samemu sobie coś takiego zrobić. Grawerowanie, drukowanie itp. jest już tanie i firmy robią nawet 1 szt. Fajnie byłoby wrzucić jakiś ogólny wzorzec czcionki i wielkości. Kto będzie chciał pójdzie sobie do drukarni i sobie zamówi we własnym zakresie.
-
mam maszynę do wycinania naklejek itp. mogę sobie zrobić :)
-
Ja posiadam firmowe naklejki. Białe i czarne.
tak wygląda na aucie.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0667eaad4.jpg
Jak ktoś chce to zapraszam na PW.
Pozdrawiam.
-
-
Jak ktos ma jakis fajny projekt naklejek forum to poprosze. Z mila checia udekoruje nia moja 7demke