Mam pytanie tego typu czy da sie sprawdzić czymś czy w aucie jest zamontowany monitoring gps? Wszystko wskazuje na to że bede mial auto sluzbowe i chcialbym sie dowiedzieć czy coś bedzie mnie kontrolowac:):) Pozdrawiam
Wersja do druku
Mam pytanie tego typu czy da sie sprawdzić czymś czy w aucie jest zamontowany monitoring gps? Wszystko wskazuje na to że bede mial auto sluzbowe i chcialbym sie dowiedzieć czy coś bedzie mnie kontrolowac:):) Pozdrawiam
Robert, jak masz "pluskwe" w aucie do kontroli Ciebie, to pracodawca ma obowiązek Cie o tym poinformować.
Podobnie jak w niektórych firmach zainstalowane "oko szefa" na komputerach, robiące co xx minut zrzut ekranu.
Nie do końca chyba tak jest. Szef kontroluje sprzęt firmy jakim jest np samochód czy komputer. U nas w firmie jest poinstalowane oprogramowanie raportujące o wszystkim co się dzieje z komputerem i naprawdę nie ma obowiązku tłumaczenia "Kowalskiemu" co ma poinstalowane na komputerze.
Takie są przepisy aby Kowalski wiedzial że jest kontrolowany ale nie kazda firma mu to powie....Cytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
da sie to sprawdzic podjedz do byle elektronika i powinien to stwierdzic