-
Xenon e65 polift
Witam wszystkich. Mam problem z xenonem w e65 polift. Otoz mam zbity klosz i uszkodzony ring. Wokół soczewki pisze BMW DYNAMIC XENON. Co to znaczy ? Domyslam sie, ze ustrojstwo jest skretne tak ? Szukam na allegro nowej lampy i z tego co zauwazylem to wszystkie sa jak to ludzie pisza na aukcjach "nieskret". Jakiej mam szukac pomozcie Panowie.
-
Dobrze myślisz. Szukaj skrętnej lampy dynamic.
HTC
-
Mozesz mieć problem, ale za to fajnie ze masz takie lampy :)
Apropo jak mocno masz zbity klosz ? Będziesz wywalał tą lampe ?
-
Nie ma takiej na allegro...cholera. Aldik mam zbity klosz do polowy lampa jest odslonieta. Xenon swieci ale ringu nie ma w ogole. Nie wiem jeszcze co z nia bede robil, a co:)?
-
-
On przede wszystkim potrzebuje wersję po liftingu...
-
Panowie no i zgadza sie tak jak Aldik powiedzial, ze jest wielki problem z tymi lampami. W ogole nigdzie nie mozna jej dostac. Do dzis jezdze ze zbitym kloszem...Chce kupic zwykly xenon bez dynamic drive. Czy beda swiecic tak samo ?
-
Od razu dasz kupującym zagadkę, dlaczego lampy nie zgadzają się z VINem (przy sprzedaży auta). Szukaj dalej aż znajdziesz dynamic.
A nie da się kupić od anglika i przestawić przesłonę na nasz ruch?
-
Ja bym chciał poćwiczyć renowacje na jakieś lampie, jak rozkleić etc. Może uda mi sie zreanimować Twoją hmm, skoro masz rozbity tylko klosz to kup jakąkolwiek inną a moze uda się przełożyć z niej ring i klosz do Twojej !? Pytanie czy będą pasować hmm ale myśle że tak !? Ktoś niech mnie poprawi jak sie myle !?
-
Najlepiej wyciąć taką malutką szlifierką do gównianych robót,a potem skleic klejem do szyb.
Zabawy nozykiem,opalarka,piekarnikiem nic nie pomogą.
http://olx.pl/oferta/miniszlifierka-...8-ID7yXjd.html