-
Xenony na Bi-xenon e38
Witam
Chciałbym do swojej e38 z 97' założyć bi-xenon. Czy jest możliwość kupienia gotowej lampy, jeśli tak to jakiej(firma,model innego auta itp) czy trzeba własnoręcznie przerabiać, bo widziałem tu takie tematy. W mojej xenon jest raczej nieoryginalny ponieważ nie ma spryskiwaczy, chociaż ktoś mówił, że ma oryginał bez sprsk.
-
[QUOTE=Aban;502112]Witam
Chciałbym do swojej e38 z 97' założyć bi-xenon. Czy jest możliwość kupienia gotowej lampy, jeśli tak to jakiej(firma,model innego auta itp) czy trzeba własnoręcznie przerabiać, bo widziałem tu takie tematy. W mojej xenon jest raczej nieoryginalny ponieważ nie ma spryskiwaczy, chociaż ktoś mówił, że ma oryginał bez sprsk.[/QUOTE
:tongue:
Trza rzeźbić samemu Tiron miał do sprzedania w bardzo dobrych pieniądzach
-
1 załącznik(ów)
Dołączę się do tematu. Właśnie przerabiam swoje lampy na poliftowe bixenon i mam dylemat czy zostawić oryginalne szkiełka te naokoło soczewki czy dać te z e65. Powiem szczerze te z e65 podobają mi się bardziej ale nie chciałbym żeby ktoś pomylił moje lampy z allegrowym chińczykiem i mam dylemat :-) Jak wam się te lampy podobają? Załącznik 8297
-
Zrób więcej fotek , wygląda ciekawie.
-
2 załącznik(ów)
Ogólnie to tak na szybko zdjęcia robione bo lampy jeszcze nie są poskręcane. Nie miałem dzisiaj czasu żeby je skonczyć.Załącznik 8299Załącznik 8298
-
Wygląda nieżle , wrzuć fotki jak wszystko poskładasz i założysz do auta. Wrzuc foto tych samych elementów z e65 z reflektore.