Witam
dzisiaj zauwazylem ze podczas lekkiego dodawania gazu cos tak cyka delikatnie stuka jak juz jest wiecej obrotow to tego nie slychac w czym problem?
Wersja do druku
Witam
dzisiaj zauwazylem ze podczas lekkiego dodawania gazu cos tak cyka delikatnie stuka jak juz jest wiecej obrotow to tego nie slychac w czym problem?
Mam to samo. Niestety nikt Ci nie powie co to jest dźwięki się noszą po silniku i nie będziesz miał pewności ?
Ja zmieniłem popychacze , napinacz łańcucha ,ściągałem wszystkie paski ,sprawdzałem pompę oleju , oleje i inne rzeczy i to samo raz głośniej raz ciszej słychać ;( i w końcu się poddałem auto zaprowadziłem do ''GROUPE A.I.E'' (czołowy warsztat zajmujący się bmw w południowej polsce) a na V8 znają się jak mało kto w PL i też nie wiedzą dokładnie co to jest ;( będą rozbierać i szukać w tym tygodniu...
Jak to co?
Zima idzie (a właściwie już jest) to macie na pokładzie gościa (ŚWIERSZCZA) ze skrzypkami i sobie pocina muzę aż miło :eyebrows:
A tak poważnie to powodów może być tyle ile obietnic przedwyborczych w PIS :)
Na popychacze zaworow mi to nie brzmi bedzie trzeba jutro podjechac do serwisu moze cos mi powiedza
Wsumie tak dziwnie cyka tylko na biegu jak sie pomalu jedzie