ciekaw jestem czy ktoś montował stroboskopy do swojej beji ?
znalazłem takie na allegro ale nie jestem pewien czy będą ok ? :
http://www.allegro.pl/item229447252_...roboskop_.html
Wersja do druku
ciekaw jestem czy ktoś montował stroboskopy do swojej beji ?
znalazłem takie na allegro ale nie jestem pewien czy będą ok ? :
http://www.allegro.pl/item229447252_...roboskop_.html
nie raczej watpie zeby ktos mial ...
Moje zdanie to to ze to nie jest japanese tjuning tylko BMW :)
Witam,
a jakie zastosowanie - mialy by one miec w twoim aucie ?
Chyba nie chcesz przypadkiem udawac zadowego auta z przywilejami - prosze nie rob tego :P
Nie rob tego sobie i nam :D
ja sobie zamowilem te niebieskie spryskiwacze led..i neony tez niebieskie zeby wygladal jak ufo.. :P
Ja sobie zamontowalem mini halogeniki prostokatne czerwony i niebieski ...
Takie jak maja u nas prezydenckie E38 :D
Chodzi mi o zawalidrogi lub jak kto woli niedzielnych kierowców. Poruszają się swoim maluchem lub golfem gti (z wiejskiej remizy) jadąc jak najbliżej osi środka jezdni i udający że nic w we wstecznym lusterku nie widzi. Na autostradzie, kiedy wyprzedzają tira który jedzie 90 km on 110 km więc skręca na lewy pas mając za nic że Ty z tyłu jedziesz swoją normalną prędkością 170 km\h.
Właśnie na takich ludzi...
Nie chodzi mi o normalnych kierowców tylko tzw. wredne typy
zamontowałeś w grilu?Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Cytat:
Zamieszczone przez bonopingwin
Mysle ze nie tedy droga - na takich kierowcow. Tez sie za kazdym razem denerwuje - gdy ktos taki mi na lewy pas wyskoczy - lecz - nigdy nie myslalem o tak drastycznych srodkach.
Znam autentyczny przypadek w ktorym - kierowca mercedesa - mrugajac swiatlami i podjezdzajac pod sam zderzak - auta jadacego wolniej niz on na lewym pasie - (autem jechala mloda kobieta z dzieckiem) spowodowal - ze kobieta - w wyniku zestresowania sytuacja - stracila panowanie nad autem - zjechala z autostrady i zginela na miejscu wraz z dzieckiem. Ow kierowca zostal po dluzszym czasie schwytany - i jak sie nie myle - dostal bardzo wysoki wyrok - do odsiadki.
Bardzo cie prosze we wlasnym imieniu (i mysle ze w innych tez) - daj sobie spokoj z takimi gierkami - tym bardziej na otwartych drogach.
Temat skasuje - bo nie mam ochoty zeby ktokolwiek - sie dowiedzial - ze komus z nas takie glupie pomysly do glowy przychodza !
Myslalem - ze jestesmy tutaj powaznymi ludzmi - a jednak widze ze nie zartujesz.
Co o tym mysla inni ? Czy moze tylko ja mam takie poglady ?
Myślę że za poważnie podchodzisz do tego tematu. W moim poście wyraźnie jest zapytanie o stroboskopy a nie stwierdzenie że je mam. Założe się że paru forumowiczów ma takie lampy (patrz post powyżej) albo chociaż przez chwilę się nad tym zastanawiała...Cytat:
Zamieszczone przez SEBEK
Tak szczerze.
Co do bezpieczeństwa to można wiele historii przytoczyć, bardzo wiele...
np. dokładane ksenony?
a kto z nas nie jechał 200 km\h ?
czy każdy stosuje się do 50 km w terenie zabudowanym?
czy takim zachowaniem nie stwarzamy zagrożenia dla innych?
co jest gorsze przekraczanie prędkości (nagminnie) czy założenie sobie lamp?
Każdy z nas kupił sobie BMW bo dla nas ma styl, jedni mówią że jest dresiarskie (forum audi) a inni je kochają. To co dla jednego jest wiochą dla drugiego jest ok. Rzecz gustu.
Myślę że nie powinieneś kasować tego postu. Każdy ma prawo do własnej wypowiedzi a mój post nikogo nie obraża. Chociaż po tym jak "mi pojechałeś" to myślę że nikt nie przeciwstawi się tej "zmarłej kobiecie" i nikt mnie nie poprze.
A jeszcze jedno tak szczerze :
komu z nas nie zdarzyło się kogoś poganiać na drodze, albo chociaż obtrąbić? To też nie jest bezpieczne...
http://img179.imageshack.us/img179/9...zami008km6.jpg
ja uwazam to za zart...bo nigdy nie myslalem o stosowaniu takich "sygnalow swietlnych" sa one raczej w autach uprzywylijowanych" wydaje mi sie to zabronione...
w kraju w ktorym obecnie mieszkam czesto zdarzaja sie tacy ktorzy blokuja pas szybkiego ruchy..oczywiscie mozna dac dlugimi e38 ma je bardzo mocne i dosc intensywne..
lepszym rozwiazaniem ktore jest legalne,bezpieczne itp jest wlaczanie lewego kierunku..przynajmniej ja to stosuje...ale jak jest gosc wyjatkowo upierdliwy to i tak bedzie blokowal pas...
moja rada jest taka zebys dal sobie na luz z takimi bajerami... ;)
ale spoko...temat niech bedzie zawsze mozna na ten temat pogadac..."czego nie robimy"