Witam Kolegów i Koleżanki,
co sądzicie o autku z linku:http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6ydWAR.html
Warto się interesować czy odpuścić? Wyposażenie całkiem przyzwoite z wyjątkiem radia. Każda pomocna uwaga mile widziana,
pozdrawiam
Wersja do druku
Witam Kolegów i Koleżanki,
co sądzicie o autku z linku:http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6ydWAR.html
Warto się interesować czy odpuścić? Wyposażenie całkiem przyzwoite z wyjątkiem radia. Każda pomocna uwaga mile widziana,
pozdrawiam
Przebieg na pewno + 200 000 popatrz na kierownice :) a tak ogólnie to wygląda ok
I to jest wyznacznikiem? Nie rozsmieszaj mnie....
Wygląda na zdrowy egzemplarz,tzn nie zla baza żeby zrobić z tego auto
Ciekawe jaki błąd pokazuje komputer? Tego już na zdjęciu nie ma :)
kierownica niepierwszej świeżości, aczkolwiek nie musi to świadczyć że zrobiono nią pół bańki :) słońce, pierścionki, pot przez 20 lat zrobiły na pewno swoje :D
Nie porównój jakiegoś toledo do limuzyny bmw..
Wiecie co moje auto ma 334 000 przebiegu a kierownica nie jest tak zjechana, chyba że faktycznie jakieś sygnety czy inne takie gady..
Inaczej mówiąć kierownica nie przystaje do reszty auta, które wygląda przyzwoicie.. To mnie zastanawia
w sumie sprzedający mógłby wymienić ster przed wystawienie auta, a tego nie zrobił i mimo to nawet dodał zdjęcie z bliska. No cóż skoro tylko kierownica wygląda podejrzanie to mogę wybrać się obejrzeć
A mnie się autko podoba :)
Zacny silnik
nie najgorszy kolor
umiarkowany wypas
A braki to niuanse
Wg mnie dobra baza na fajnego YT :)
kierownica jest jaka jest i to nie jest wyznacznik przebiegu , pozatym fotel nawet ladny nie bardzo zniszczony . Ja mam 313 przebiegu pewniaka i kiera wygłada podobnie i tak mi się wydaje ze ja mocno tą kiere zniszczyłem małymi przebiegami sygnetem i obrączką i jazdą po mieście . Jak ktoś patrzy na kiere i wróży przebieg to daje tylko powody dla handlarzy aby pastować fotele i ową kiere kręcić przebiegi .. Znam auta które mają przebiegi 4 i 5 z przodu i lepiej wygłądają i jeżdzą niż te z 2 z przodu