-
Witam fanów marki.
Witam serdecznie wszystkich , mam na imię Jacek od 10 lat jeżdżę samochodami BMW pierwsza była E60 potem E65 , E66 i teraz F01 i na razie tak zostanie :) Myślę że przez te parę lat zdobyłem trochę wiedzy na temat naszych samochodów , więc może będę mógł się tą wiedzą podzielić .
-
W I T A M :canada:
pochwal się 7er
Masz fajny motor widzę - napisz coś o użytkowaniu, osiągach, awariach i kosztach
-
Witaj pokaż swoje auto bo wszyscy są tutaj na pewno ciekawi i napisz jak sie spisuje F01 :emmersed: pozdro :)
-
-
Fajne autko :) GRATULUJE :)
Jedynie te felgi mi nie leżą :( tzn do e38 idealne ale do F jakieś takie z innej epoki jak dla mnie
-
-
Kolor faktycznie fajny natomiast jeśli chodzi o felgi, to moim zdaniem bez obrazy ale są dobre do hondy a nie limuzyny bmw. Jak się spisuje technicznie?
-
Witam. Bryczka bardzo fajna.
Pzdr.
-
Witaj kolor auta mniej populary, ale fajny:) Co do kół każdy ma inny gust.
-
Felgi faktycznie w sklepie na półce wyglądały lepiej , ale kosztowały sporo więc muszą trochę pojeździć . Technicznie na razie jest super od zakupu przejechałem około 35 tyś i nic się nie dzieje ,mimo tego że auto było sporo doposażane między innymi , comfort access , kierownica sportowa z łopatkami , idrive touchpad , smart opener , wydechy , więc ta elektronika której się wszyscy boją też nie jest taka straszna .