-
¦wie¿y :)
Cze¶æ, siemanko.Sta³em siê posiadaczem e23 1981r 728i.w sumie nie lubiê bmw(oczywi¶cie tych nowszych). ta siódemka bardzo mi siê spodoba³a.jest to moje pierwsze auto, nawet nim jeszcze nie je¼dzi³em. zarejestrowa³em siê tutaj by siê dowiedzieæ czego¶ od was o tym aucie. auto kupi³em i zawioz³em do mechanika który bêdzie zajmowa³ siê odrestaurowaniem go. chcia³bym siê z wami nim podzieliæ by¶cie os±dzili i wydali swoj± opiniê o moim zakupie, czy jest to ciekawy materia³ czy te¿ nie. w dalszych etapach chcia³bym zdobyæ jakie¶ czê¶ci do niego :) szczególnie do ¶rodka. ma³o o nim wiem. je¶li bêdziecie mili moi starsi w temacie koledzy to bêdê wdziêczny za uczestnictwie w grupie u³anów którzy pod okienko podjechali piêkn± bmk± siódemk± :)
-
W I T A M :canada:
Nie lubisz BMW i kupi³e¶ stare auto tej marki?? Ciekawa taktyka :P
Czy¿by chêæ zarobku po odrestaurowaniu? Czy nadmiar gotówki do utopienia ?
Pochwal siê autkiem, no i ¿yczymy powodzenia w pracach nad popraw± ¶wietno¶ci autka :)
-
Bardziej chêæ posiadania czego¶ trwa³ego po odrestaurowaniu :) W dzieciñstwie te rekiny mi siê podoba³y, chêæ zarobkowa ? no i tutaj pada pytanie, kto mi one milion dolar za nerwy przy jego zakupienie, odbiorze itp :) tak¿e zostanie ju¿ w rodzinie :) poproszê o podpowied¼ jak pomniejszyæ fotki to wrzucê to moje powiedzmy cudo, a dalej bêdziecie oceniaæ sami, przygotowany jestem na najgorsze :)
-
-
Witaj e23 to na pewno ciekawy materia³ i czekamy tu na zdjecia i postêpy prac, powodzenia :)
-
Witaj i gratuluje zakupu e23. Odratuj je bo coraz mniej ich przetrwa³o