-
Witam - Olo - 730d
Witam serdecznie po dłuższej przerwie z 7er, po srebrnej e38 była jeszcze e32 V8 a wczoraj z przypadku wybrałem się oglądnąć e65 i wróciłem z nią do domu :) Autko kupione dla żony, aby w miarę bezpiecznie przemieszczała się z naszym malutkim synkiem. BMW to 730d z 2003 roku kolor czarny, czarna skóra, fotele komfort grzane wentylowane, dwustrefowa klima, hydroklapa no i z ciekawszego wyposażenia chyba tyle. Samochód stoi na standardowych słoneczkach, poprzedni właściciel założył niższe twardsze sprężyny ( raczej powrót do oryginału) jak dla mnie wygląda dobrze, ale jeździ się po krakowskich drogach raczej powoli :D i mało wygodnie. Zdjęcia oczywiście przedstawię o ile będzie ktoś zainteresowany następnym wielorybem :D a tak na poważnie jak tylko zrobi się pogoda do umycia i sesji zdjęciowej.
-
Pokaż wieloryba chętnie obejrzymy :)
-
pogoda u nas nie dopisuje więc zdjęcia niestety muszą poczekać, dla porównania po około 300km jazdy 7er przesiadłem się do przejściowej octavii 2 z 2007 roku (bardzo bogato wyposażonej jak na skodę) i tragedia, masakra normalne taczki (biorąc pod uwagę że 7er jest twarde niskie na niemałym kole). Dużo czasu minęło od mojej ostatniej 7er ale momentalni wszystko sie przypomniało, i z powrotem miłość do 7er.
Zdjęcie jeszcze poprzedniego właściciela
http://images76.fotosik.pl/83/4a50119655527982med.jpg
-
Założyłem Ci nowy temat żeby nie mieszać E38 z E65 ;)
-
Fajny wieloryb. Spolerowac go i bedzie sie ladnie swiecil. Lampy tez zreanimowac i bedzie gitara.
Pzdr.
-
dzięki za nowy temat, przy samochodzie troszkę dłubania ogólnie pierdółki.