-
Jasność ekranu e65 2002r
Witam. Zastanawiam się gdzie w menu idrive znajduje się regulacja jasności ekranu? Szukałem wszędzie i nigdzie nie mogę takiej opcji znaleźć:/ Chodzi o to, że ekran jest ciemny, słabo podświetlony i chciałbym go rozjaśnić. Dodam, że regulacja świateł obok kierownicy rozjaśnia całe podświetlenie łącznie z ekranem ale słabo (ekran). Czy jest możliwość, że nie mam opcji rozjaśniania ekranu w menu idrive?? Pozdrawiam
Proszę o przeniesienie postu do działu e65..przez przypadek zabłądziłem.
-
Z tego co wiem to nie ma hmm, powinno właśnie razem z całością. Można całkowicie wygasić ale nie o to Ci chodzi hmm
-
W polifcie reguluje się to w ustawieniach (pokrętło idrive w lewy dół). Tam są ustawienia ekranu, a w nich jest jasność ekranu.
-
Jak nie można jak można.
Strona elektroniczna 86 a strona kartki 84 http://instrukcja.pl/i/instrukcja_ob...5_pl/pdf/10697
-
Chodzi o to że u mnie nie ma w opcjach pod tym samochodzikiem tej ikonki z ekranem po wejściu do ķtórej reguluje się jasność. Mam auto przed liftem elektroniki. U kolegi w e65 po lifcie elektroniki jest ta opcja. Może ktoś kto ma e65 przed liftem elektr. się wypowie. Dziekuję.
-
Ja mam 2003 rok i mam tą ikonkę tyle ze w serwisie było kilka softów nowszych wgrywanych
-
I tu pewnie jest przyczyna. W instrukcji z roku 2002 nie ma tej ikonki na zadnej stronie. No nic .. może uda mi się zaktualizować u jakiegoś magika soft. Czy to trudna operacja?
-
Szczerze to moje auto miało ponad 40 serwisów w DE i kilka modułów było aktualizowanych.
Zadzwon do BMW jutro bo może wcale to nie byc drogie
-
A moje nie miało ani jednego i śmiga na ori takim jak z fabryki wyjechało :)
I dla mnie ekran jest na maksa ściemniony bo mnie razi a jak dam na max jasno to w aucie az widno więc nie kumam po co wy jeszcze jaśniej chcecie ??
-
Adasio ale masz tą ikonke do sciemniania czy nie?