-
sprezyny tyl
Witam mam pytanie jakie polecacie seryjne sprezyny na tyl? przod mam obnizony na czerwonych sprezynach chyba mts.Zalezy mi na efekcie klina.Sa jakies zamienniki ,czy trzeba szukac uzywek? W tej chwili mam gwint mts na tyle na ktorym przejezdzilem miesiac ale juz jest do wyrzucenia, tandeta totalna dobija tak ze sie nie da jezdzic.
-
polecam sachs 996354 do e32 740, lesjofors ls4208737
-
Ktos moze ma zamontowane sachs na tyle? jak z ich twardoscia przy komplecie w aucie,nie siadaja za bardzo.I jeszcze jedno moze ma ktos zdjecie jak wysoko jest tyl na takich sprezynach, bedzie pasowalo do obnizenia przod -40 jamexach.
-
Przód obniżający a tył seryjny? Na takiej mieszance nie będzie się fajnie jeździć
-
To jakie polecasz obnizajace powiedzmy -20 na tyl, sa takie wogole dostepne teraz, i dobrze sie na takich jezdzi powiedzmy z kompletem w aucie,nie dobija czy cos takiego?
-
Ciezki tamat jest z tym obnizeniem w e32 nie moge tego ogarnac,mam jeszcze crxa drugiego gena i ogolnie mam obcykany temat sprezyn,gwintow bo troche modzilem w crxie z zawieszeniem.Ale w e32 nie moge nic wybrac,przod mam obnizony okolo 50mm tak wyliczylem mniej wiecej ,to jakie zalozyc sprezyny na tyl? aby byl troche wyzej od przodu.Zalezy mi na lekkim klinie
-
-
Za nisko bedzie tyl na tym jamexie dla mnie,bo przez te blotniki bedzie wygladal nizej od przodu a chce zeby byl lekki klin.Ktos poleci jakas inna sprezyne? ktora mozna teraz kupic bez problemu.
-
To dasz pod sprężynę gumę 1cm... :P
Nie będzie łatwo znaleźć coś do E32. A nie radzę dawać przodu obniżającego a tyłu seryjnego, moim zdaniem taki zestaw nie będzie się fajnie prowadził
-
Jedynie co znalazlem z malym obnizeniem -25 na tyl to jest eibach. Ktos moze ma takie zamontowane w e32?