-
BMW e38 dla kumpla
Witam,
Panowie mój przyjaciel jest zainteresowany zakupem BMW e38 silnik V8 najlepiej. Z racji tego że nie ma konta na tym forum poprosił mnie o przysługę. Na allegro znalazł e38 w dość nietypowo niskiej cenie...pytanie do Was co sądzicie o tej sztuce? A może ktoś widział ją na żywo? Mamy około 400 km w jedną stronę żeby tam podjechać więc najpierw wolałbym się upewnić:) Chyba, że ktoś z forumowiczów sprzedaje swoją perełkę to też proszę pisać!:) Oto link:
http://allegro.pl/bmw-e38-735-236-p-...586728921.html
-
Oprocz tego ze jest zielona w srodku i na zewnatrz to ma przebieg conajmniej dwa razy taki, ogolnie nie wyglada najgorzej.
-
Niezla cena i kolor. Przebieg nie realny ale to raczej wiadomo (widac np. po koerownicy).
Facet pisze ze srodek czysty jak nowy a na fotach widac co innego.
Wszystko wylezie w realu ale cena jest na tyle dobra ze warto zlukac.
Mam do tej bmki jakies 100km. Moze znajdzie sie ktos blizej bo 400km gonic to nie malo...
Pzdr
-
Na przebieg nawet nie zwracaj uwagi. Zobacz przede wszystkim jak auto stoi blacharsko lakierniczo bo to jest najdroższe do roboty. Mechanicznie zawsze można doprowadzić do kultury ( oczywiście nie mówię o remoncie silnika ). Ja tam bym obejrzał, bo cena dobra ;) I tak wiadomo, że te 4-5K trza będzie na początek zainwestować w pakiet startowy ;)
-
Na zdjęciu od przodu to po jednej stronie maski można palec włożyć a po drugiej żyletkę, widać po prawej stronie w rogach drzwi rdza i na progu chyba też - na progu nie jestem pewien bo przyciemnił zdjęcia. Ogólnie jeżeli chodzi o taką odległość to ja JUŻ bym się nie odważył jechać po samochód, tym bardziej, że to handlarz.
-
Przebieg oczywiście lipny, wnętrze - do nowego troszkę brakuje , kolor wnętrza jak dla mnie niespecjalny. Opłaty wyjdą troszkę więcej niż 1500 PLN :) Ogólnie nic nie będziesz wiedział jak nie pojedziesz oglądnąć. Cena niska więc zostanie na "pakiet startowy". No i w takiej cenie cudu nie będzie .
-
Jeżeli gościowi opłacało się zasuwać po ten samochód tyle kilometrów (koszty) kupić tam ten samochód (koszt sprowadzenia) i wrócić (następne koszty) po czym wystawić rzekomo "igiełkę" za 8000 złotych to wyobraź sobie za ile musiał to kupić. Ja bym poważnie przemyślał.
-
-
Myślisz, że handlarz jechałby tylko i specialnie oo E38 żeby przyciąć na nim ze 2000zł? Pewnie jechał cały tir igiełek z Niemiec do tego Pana i E38 była na nim :)
-
Teraz lory co targają auta są w modzie.Koszty małe od auta za przywózke.