-
Witam klubowiczów !!
Witam wszystkich klubowiczów !! Aktualnie jeżdżę Audi A6, ale mam zamiar sprzedać/zamienić się na BMW 7 (E38). Mam do was kilka pytań:
- na co zwrócić uwagę przy zakupie ??
- jaki silnik wybrać ?? zastanawiałem się nad 730d albo 740i, ale najbardziej mnie kusi 740i
- tutaj pytanie do użytkowników 740i... ile pali na 100 km w mieście, a ile na trasie ??
Z góry dziękuje za odpowiedzi !!
Pozdrawiam :)
-
Witam serdecznie na naszym forum,
wszystkie pytania ktore zadales byly juz poruszane na forum.
Uzyj prosze funkcji "szukaj" oraz przesledz tematy w dziale e38 a na pewno wszystko znajdziesz.
740i potrafi w miescie spalic nawet ponad 20 litrow ale jest takze mozliwa jazda ze spalaniem 15 litrow na 100 km, wszystko zalezy od ciebie.
Osobiscie moge polecic ci z czystym sumieniem ten silnik, na pewno bedziesz zadowolony, tak jak i wielu uzytkownikow naszego forum.
Pozdrawiam
-
Witam :)
A ja dodam, że tak naprawdę to każdy jest zadowolony ze swojego silnika ;) Wszystko zalezy czego oczekujesz od auta :)
Powodzenia w zakupach.
-
Witam..Tak jak napisał kolega każdy silnik BMW jest dobry zależy kto jak chce jezdzic masz wybór w E38 od 2.5 TDS do 5.4 benzin...
-
Witam Kolegę i jak najszybciej przesiadaj się z Audi do BMW ;) Ja trzy Audi zjezdzilem i żadna nie daje takiego komfortu jak BMW ;D aczkolwiek byłem z nich zadowolony :P :D
-
Witam Serdecznie - polecam kompromis silniki V8 3,5l lepiej 4,4l ;)
-
-
-
[scroll:57bee621f4]Witam SERDECZNIE! :D[/scroll:57bee621f4]
-