-
Martwe piksele.
Czy może mi ktoś dać namiar na sprawdzone miejsce, gdzie mogę oddać do naprawy licznik z martwymi pikselami? Wyszukiwarka wyrzuciła mi zbyt wiele wyników, i nie jestem w stanie znaleźć sensownego tematu aby nie pisać nowego. To co znalazłem w internecie to najczęściej strona naprawalicznikow.pl, gdzie mają jakieś absurdalne ceny, 400 zł za wymianę taśmy to dla mnie zbyt wiele.
-
Labcar Puławy. Zrób sobie wycieczkę do Kazimierza i przy okazji oddaj licznik Sebanowi (ja tak zrobiłem). Pixele jak nowo narodzone, a osoba znana i sprawdzona, co potwierdzą inni uźytkownicy.
-
Zadzwoniłem i umówiłem się na kontakt po jego urlopie. Dzięki za namiar.
-
trajano, nie pchaj się, Seban najpierw otrzyma przesyłkę z moimi zegarami ;)
Widzę, że też od niedawna masz E38 i też krok po kroku robisz pomalutku. Ja wczoraj przestałem dostawać paczki, teraz coś tylko muszę wymyślić na wymówkę dla żony i znikam w garażu. Po kolei lecą tuleje wahaczy przód, tuleje pływające tył, łącznik stabilizatora, piksele, filtr paliwa, olej+filtr silnik, olej+filtr skrzynia, świece, ew. pompa paliwa (jak się nie zamknie), jak będziesz w okolicy Olkusza/Pustyni to zapraszam do garażu ;)
-
O to chyba wpadnę :-) a z zegarami to spoko, tyle czasu czekały to poczekają jeszcze chwilkę :-) na razie wymienię olej w skrzyni, troszkę porobię we wnętrzu porządku i chcę delikatnie podregulować przekładnię, żeby luz nieco zlikwidować :-)