Witam,mysle nad sprzedaza swoich styling 95 w rozmiarze 19" Chialbym je zastapic kolem 3TLG
(OZ Mito,Futura) i tu pytanie do was.Czy 18 cali w e38 zrobi robote? Czy szukac 19"? Może ktos z was juz przerabial ten temat ?Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,mysle nad sprzedaza swoich styling 95 w rozmiarze 19" Chialbym je zastapic kolem 3TLG
(OZ Mito,Futura) i tu pytanie do was.Czy 18 cali w e38 zrobi robote? Czy szukac 19"? Może ktos z was juz przerabial ten temat ?Pozdrawiam
Co masz na myśli pisząc "zrobi robotę" ??? I w czym niby mamy Ci doradzić? To tylko i wyłącznie kwestia gustu i wypośrodkowania kwestii estetyka/komfort według własnego uznania... 18'' w zupełności wystarcza wizualnie do e38, to moim zdaniem max granica żeby auto jeszcze wyglądało w miarę ori a nie trąciło tuningiem, a da się jeszcze na tym jeździć bez bólu (chyba profil 45 wychodzi). Ale jak już mówiłem to tylko moja osobista opinia i sam musisz wybrać to, co Ci pasuje.
Zdajesz sobie sprawę ze za future + opony musisz dać blisko tyle co za e38?:-)
Jeśli już w ogóle to na pewno 19", bo felga 3tgl, z uwagi na budowę, są optycznie mniejsze niż wskazywałby rozmiar. Moim zdaniem ładne 1 tgl 20" będzie na lekko obniżonym aucie wyglądało o niebo lepiej niż 3tgl 19".
TUTAJ masz Grabola 3tgl 19", ale z gwintem i dopiero wtedy to jakoś wygląda.
18 mało, na 19 już w miarę ale też mam niedosyt (ale moja jeszcze nie obniżona)
Nom futura z oponami nie jest tania... napewno polowe wartosci e38 :)
Ja dalbym 20 cali 1tgl tak jak pisze Tuczi ale oczywiscie mozesz zrobic inaczej.
Pozdro.
Połowę? Opony to ok 4 tys jakieś sensowne a nie chiny.
Felgi 10tys spokojnie, jakieś konkretne szerokości to 10 będzie mało.
Wiem dzuda ile taki zestaw moze kosztowac.
Ale czytalem tematy o tym na ile wyceniaja swoje e38 urzytkownicy jak i te tematy za ile mozna kupic zdrowe e38 - wiec nie chcac nikogo urazic napisalem polowe.
wiadomo ze forumowe perly to auta niebywale zadbane a co za tym idzie nieprzecietnie drogie :)
Moge napisac z czystym sumieniem ze taki zestaw rolek z oponami to zapewne wartoac mojego wlasnego auta :)
Pozdro.