-
NCS Dummy polonizacja
Witam,
Grzebałem ostatnio trochę po NCS expert tool używając od niedawna, nazwijmy to dodatku ncs dummy. Dodatek ten posiada w swojej budowie plik translations.csv, który można edytować. Plik zawiera tłumaczenia do (chyba) wszystkich funkcji opisanych po niemiecku w naszych modułach. Tłumaczenia w oryginalnej wersji są do języka angielskiego, gdzieś znalazłem tłumaczenia na polski części ustawień i je dopisałem. Nadal jest ich mało i więcej niestety nie mogę znaleźć.
Gdyby ktoś z Was był w posiadaniu opisu funkcji po polsku proszę o zamieszczenie.
W zamian udostępnię oczywiście w pełni spolonizowany plik do ncs dummy.
Obecnie wygląda już nieźle.
Translations.zip
Żeby go sprawdzić, wystarczy pobrać i rozpakować w katalogu ncsdummy.
pozdr.
-
Fajna sprawa z tym ncs dummy. Pomimo tego ze bardzo bym chcial pomoc to nie mam takiej wiedzy i niezbednych materialow.
Tak czy inaczej moze ktos sie odezwie i prace rusza do przodu z czego i my pewnie bysmy skorzystali :)
powodzenia.
-
Oczywiście jeśli ktoś z szanownych forumowiczów włada językiem niemieckim w tym dość technicznym dialekcie i chciałby pomóc jestem otwarty na współpracę.
Plik można wrzucić na chmurę google na przykład i stopniowo tłumaczyć całość materiału.
pozdr.
-
Jak pobrać plik?
Sypie błędami jak na niego się kliknie, podobnie jak użyjesz opcji "zapisz element docelowy jako", wtedy przy próbie rozpakowania jest problem.
Komend w tym pliku jest cała masa. Kilka jestem wstanie dodać, których sam się doszukałem. Problemem jest tylko czas na to wszystko
-
Poprawiłem link, niestety trzeba odczekać 30s. żeby pobrać ale tym razem działa.
pozdr.
-
Może ktoś ten plik ponownie udostępnić ?