-
e38 740 BERLIN
Witam,
Obecnie jestem w trakcie poszukiwań BMW e38 740IA i byłbym wdzięczny każdemu, kto doradzi dobrym słowem, ponieważ znalazłem jedną sztukę ale potrzebuję fachowej opinii.
W dziale "Witam" napisałem przy okazji ten post ale raczej popierniczyłem dział dlatego przepraszam i przerzucam.
Cel: BMW e38 740IA 4.4 benzyna (inny model i silnik nie wchodzi w grę)
rok produkcji: 1997-1998 silnik bez Vanosów
kolor: czarny, skóra czarna (obie opcje mile widziane)
Na Autoscout znalazłem jedną, którą się zainteresowałem i poprzez pewną osobę, która kontaktowała się ze sprzedającym dowiedziałem się następujących rzeczy:
link do aukcji: http://ww3.autoscout24.de/classified...0&tierlayer=st
1. Sprzedaje Niemiec (określił się jako fan marki i kolekcjoner - ma poniżej 30 lat)
2.TUV ważny i ma potwierdzenie
3.Auto bezwypadkowe
4.Jest trzecim właścicielem
5.Jeden klucz
6.Brak książki serwisowej ale gwarantuje oryginalność przebiegu pod którym podpisze się obiema rękoma
7.Drobne ślady rdzy przy wlewie paliwa
8.Opony tylko na lato
9.Wszystko sprawne, silnik, skrzynia itp.
10.nr VIN: wbagf81070dk69435
-
LINK nie działa (przynajmniej u mnie)
-
-
Ladna, bylem w berlinie w piatek, gdybym wiedzial wczesniej, ogladnal bym ja. Jesli z prywatnych rak i od oryg niemca, mozna jechac niemalze w ciemno. Niby prywatny a tablic nie ma, zdjal do fotek czy wymeldowal?
-
No to mnie pocieszyłeś :) Wiem tylko tyle ile napisałem w pierwszym poście. Raczej zdjął tylko do zdjęć.
-
:D już widziałem to auto na forum na fb "pokaz czym jęzdzisz ", nadawca posta dostał zje... za opisanie ze to niby alpina . Natomiast fani hondy hejtowali automat ;) . na pierwszy grubszy rzut oka niezła sztuka . W niemczech można jeszcze coś ladnego kupić , ale niech ktoś nie mysli ze dobra sztuke kupi taniej niż tu w pl ;D
-
Prezentuje się fajnie i generalnie wpasowana idealnie w mój gust ale w ciemno z Podkarpacia do Berlina jechać troche kicha. Spóźniłem się z postem kilka dni a tak to teraz wiedział bym na czym stoję bo Kolega z chęcią by ją sprawdził wtedy. Może jedzie ktoś na Berlin, kto już miał do czynienia z siódemą, obejrzy i da cynk? :D
-
Ladnie wyglada :) pamietaj ze teraz sprowadzajac samochod z niemiec musisz kupic czerwone tablice (ok 200 euro ) no chyba ze jedziesz z laweta :)
-
Chlopaki ja nie wiem co tak bardzo Wam sie podoba. Fajnie bo cala czarna, obnizona i na dystansie.
Ale przednie lampy masakra. Opis prawie tak fajny jak u nas najczesciej - alpina alpina alpina. W opisie sportsitze a ich brak.
Moge sie mylic ale felgi raczej made in china.
Berlin private - ale ten prywatny koles pewnie mocno opalony jest i to on wczesniej zajal sie licznikiem.
Dla mnie to auto nie warte kasy zedu 25tys zl (po rejestracji) plus pakiet startowy. To jest poczatek 98r. Oczywiscie jak ktos za shadow line i 16:9 chce zaplacic tyle kasy to nic mi do tego...
Pozdrawiam
-
Dlatego pytam bo to moja pierwsza siódema i zbieram opinie